WinEDI

Eksport af filer fra webshoppen til CONSIGNOR gøres under Ordrer, og fungerer ved, at der eksporteres informationer om ordrer og kunders leveringsinformationer, hvilket muliggør en import til CONSIGNOR.

Specifikationer og eksempel på genereret fil:

Format og placering af fil bestemmes af, hvilken eksport der vælges(se nedenfor). Eksport af filer gemmes i mediearkivet under images med navngivet mappe alt efter valgt outputformat.
Filen kan se således ud: “61”,”12″,”213″,”213″,””,”213″,”213″,”Danmark”,”37″,”asdfsad23231123″,”123″,””,”12

Se evt. feltspecifikationerne her

Værktøjer:

Disse findes under Ordrer i administrationen i bunden af ordrelisten, og ser således ud:

WinEDI1

Daglig brug:

Under ordrer findes funktion for CONSIGNOR (se værktøjer vist ovenfor) i bunden af ordrelisten. Eksport af ordrer foregår som beskrevet under eksport til GLS, med den eneste forskel at der i rullegardinet vælges CONSIGNOR i stedet for GLS/Pacsoft.

EDI-softs egen hjemmeside:

Yderligere informationer findes ved Tryk her