Top- og bundramme

Topramme

Her tilføjes logo eller anden grafik (Se nr. 1 på billedet herunder).

Et baggrundsbillede til toprammen, kan uploades via Design –> Skins –> Topramme –> Baggrundsbillede:

Bundramme

Her kan adresse, og anden kontaktinformation vises (Se nr. 2 på billedet herunder).

Som andre baggrundsbilleder kan det uploades via Design –> Skins –> Bundramme –> Baggrundsbillede:

Derudover, kan informationer om evt. åbningstider eller logoer for betalingskort lægges ind, ved at taste disse under Design –> Tekster/Knapper –> Bundramme.

Cygnet design - topogbund

For skins med eget layout, så som clean skin’et vist herunder, kan opstillingen være lidt anderledes,

samt at der kan være begrænsninger for brug af baggrundsbillede m.v.

Clean design - topogbund