Tekster

Du retter tekster under Shopdesign -> Tekster/Knapper i de forskellige købsstadier.

På Bestil step 2 handler det om fejlbeskeder og tekster omhandlende selv indløsningen af gavekortet. På Bestil step 3 er der tekster til brug på ordreoversigten.

Hvis du bruger shoppens One-page check-out funktion, så er alle teksterne fra Bestil step 2 og 3 i stedet lokaliseret under dennes tekstfunktion under punktet One page check-out

Uanset om du bruger One-page Checkout eller ej, så indeholder Bestil step 4 teksterne, der bruges på Ordrebekræftelsen kunden ser på skærmen og som også bliver brugt i mailskabelonerne. Bestil step 4 indeholder også tekst til gavekorts

Bemærk: Teksterne tager udgangspunkt i at der er valgt Optankning på gavekort. Hvis du har valgt Optankning på kunde i stedet, så kan der være tekster der skal formuleres anderledes. Vi har forsøgt at nævne dette i felterne hvor nødvendigt.

Tekster på Bestil step 2

Tekst Beskrivelse
Gavekort – Restbeløb ved gavekort Standard tekst: “Der er et restbeløb på [[RemainingAmount]] [[Currency]] på ordren, som ikke er dækket af dit gavekort – vælg venligst betalingsmetode for restbeløbet.”

Beskeden kommer øverst på en ny side der dannes, når et gavekort ikke dækker hele beløbet og hvor en kunde kan vælge mellem de resterende betalingsmetoder for betaling af restbeløbet.

De 2 variabler der kan bruges i feltet (Skrives med klammer) er:

[[RemainingAmount]] – Restbeløbet efter gavekortsbeløbet er trukket fra ordretotalen.

[[Currency]] – Forkortelsen for den aktive valuta (Eksempelvis DKK).

Optankning på kunde: Referencen til gavekort kan erstattes af “Kundesaldo” eller bare “Saldo”.

Gavekort – Tekst på indløsknap Standard tekst: “Indløs”

Gavekort – Saldotekst Standard tekst: “Gavekortsaldo”

Optankning på kunde: “Kundesaldo” eller bare “Saldo”

Gavekort – Fejlbesked ved indløsning Standard tekst: “Gavekortet kunne ikke indløses<br>Tjek evt. om koden er korrekt indtastet.”

Beskeden kommer efter tryk på “Indløs” knappen.

Gavekort – Successbesked ved indløsning Standard tekst: “Dit gavekort er nu indløst.”

Beskeden kommer efter tryk på “Indløs” knappen.

Gavekort – Ugyldigt gavekort – fejlbesked Standard tekst: “Der er ikke angivet noget gyldigt gavekort”

Beskeden kommer når kunden forsøger at gå videre til bestil step 3 med gavekort betalingsmetoden valgt uden at have indløst et gavekort. Du kan evt. tilføje teksten “Vælg evt. en anden betalingsmetode”.

Tekster på Bestil step 3

Tekst Beskrivelse
Gavekort – Betalt med gavekort Standard tekst: “Betalt med gavekort”

Hvor meget af ordrebeløbet der er blevet afregnet med gavekort.

Optankning på kunde: Alt efter hvordan du bruger gavekortsfunktionen kunne her også stå “Betalt med kundesaldo” eller “Betalt med kredit”. Men betegnelsen “Gavekort” giver også stadig mening hvis kunden lige har lavet en indløsning.

Gavekort – Restbeløb til betaling Standard tekst: “Restbeløb efter brug af gavekort”

Hvor meget af ordrebeløbet der er tilbage efter gavekort er trukket fra.

Optankning på kunde: Alt efter hvordan du bruger gavekortsfunktionen kunne her også stå “Betalt med kundesaldo” eller “Betalt med kredit”. Men betegnelsen “Gavekort” giver også stadig mening hvis kunden lige har lavet en indløsning.

Tekster på One-Checkout

Tekst Beskrivelse
Gavekort – overskrift Standard tekst: “Gavekort”

Overskriften på gavekortsområdet.

Gavekort – tekst Standard tekst: “Indtast gavekortoplysninger”

Tekst der kommer under overskriften. Det er her du skal skrive evt. forklaringer kunden kan have brug for.

Gavekort – kode Standard tekst: “Kode”

Alternativer: “Gavekortskode”, “Gavekort serienummer.” eller lignende.

Gavekort – indløs Standard tekst: “Indløs gavekort”

Tekst på indløsknappen

Gavekort – betalt med tekst Standard tekst: “Betalt med gavekort”

Hvor meget af ordrebeløbet der er blevet afregnet med gavekort.

Optankning på kunde: Alt efter hvordan du bruger gavekortsfunktionen kunne her også stå “Betalt med kundesaldo” eller “Betalt med kredit”. Men betegnelsen “Gavekort” giver også stadig mening hvis kunden lige har lavet en indløsning.

Gavekort – restbeløb Standard tekst: “Restbeløb efter brug af gavekort”

Hvor meget af ordrebeløbet der er tilbage efter gavekort er trukket fra.

Optankning på kunde: Alt efter hvordan du bruger gavekortsfunktionen kunne her også stå “Betalt med kundesaldo” eller “Betalt med kredit”. Men betegnelsen “Gavekort” giver også stadig mening hvis kunden lige har lavet en indløsning.

Gavekort – indløs fejl Standard tekst: “Gavekortet kunne ikke indløses. Tjek evt. om koden er korrekt indtastet.”

Beskeden kommer efter tryk på “Indløs” knappen.

Gavekort – indløs ok Standard tekst: “Ordre beløb er nedskrevet og gavekort vil blive brugt når ordren gennemføres”

Beskeden kommer efter tryk på “Indløs” knappen.

Gavekort – gennemfør ordre fejl Standard tekst: “Ordren kan ikke gennemføres med gavekortbetaling uden et gyldigt gavekort”

Beskeden kommer når kunden forsøger at godkende en ordre med gavekort betalingsmetoden valgt uden at have indløst et gavekort. Du kan evt. tilføje teksten “Vælg evt. en anden betalingsmetode”.

Gavekort – vælg betalingsmetode for restbeløb Standard tekst: “Der er et restbeløb på [[RemainingAmount]] [[Currency]] på ordren, som ikke er dækket af dit gavekort – vælg venligst betalingsmetode for restbeløbet.”

Beskeden kommer i et popupvindue, når et gavekort ikke dækker hele beløbet.

De 2 variabler der kan bruges i feltet (Skrives med klammer) er:

[[RemainingAmount]] – Restbeløbet efter gavekortsbeløbet er trukket fra ordretotalen.

[[Currency]] – Forkortelsen for den aktive valuta (Eksempelvis DKK)

Optankning på kunde: Referencen til gavekort kan erstattes af “Kundesaldo” eller bare “Saldo”.

Tekster på Bestil step 4

Tekst Beskrivelse
Gavekort – Betalt med gavekort Standard tekst: “Betalt med gavekort”

Hvor meget af ordrebeløbet der er blevet afregnet med gavekort.

Optankning på kunde: Alt efter hvordan du bruger gavekortsfunktionen kunne her også stå “Betalt med kundesaldo” eller “Betalt med kredit”. Men betegnelsen “Gavekort” giver også stadig mening hvis kunden lige har lavet en indløsning.

Gavekort – Restbeløb til betaling Standard tekst: “Restbeløb efter brug af gavekort”

Hvor meget af ordrebeløbet der er tilbage efter gavekort er trukket fra.

Optankning på kunde: Alt efter hvordan du bruger gavekortsfunktionen kunne her også stå “Betalt med kundesaldo” eller “Betalt med kredit”. Men betegnelsen “Gavekort” giver også stadig mening hvis kunden lige har lavet en indløsning.

Gavekort – Købte gavekort overskrift Standard tekst: “Hent gavekort”

Bruges kun ved køb af gavekortproduktet. Teksten er overskrift til området hvor gavekortlinket vises (Eller flere links, hvis kunden har købt mere end ét gavekort).

Hint: Det kan være en god idé her at tilføje “Link til gavekort bliver også sendt til dig i ordrebekræftelsen”, så kunden ikke tror at bestil step 4 er sidste mulighed for at få fat i linket og begynder at gemme det derfra.

Gavekort – Gavekort-link Standard tekst: “Gavekort”

Bruges kun ved køb af gavekortproduktet. Dette er teksten på selve det link kunden kan trykke på på siden for at se PDF dokumentet med gavekortet med det samme.