Bestil step 2 (betaling og forsendelse)

Indstillinger –>  Betaling/Forsendelse

Her præsenteres kunden for, de betalings- og forsendelsesmetoder der kan vælges.
Disse er landespecifikke, dvs. at man eksempelvist kan bestemme:

1. at man kun vil modtage betaling med VISA kort, hvis kunden bor i Sverige.
  2. at man kun leverer med GLS, hvis kunden bor i Tyskland.

betalingogforsendelse

Under fanen Betaling, kan man vælge betalingsmetoden, og derved kan man sætte gebyr på betalingesmetoden.

Husk det ikke længere er lovligt at tage betalingsgebyr for private udstedte kort i EU. Læs mere her