Classes (CSS)

Her vises de forskellige classes, der via egen CSS kan bruge til at style forskellige elementer i shoppen, som ikke kan gøres via administrationen. Dette supporteres IKKE af DanDomain, men er ment som et opslagsværk for designere mm.

Generelle (Styles der har effekt flere steder i shoppen)

Class Beskrivelse
Specialoffer_Overlay_DIV

Specialoffer_Overlay_IMG

Gælder for Varelister, Forside, Relaterede, Kunder købte også

Klasse der gør det muligt at style “tilbuds overlay” billederne. Kan feks. bruges til at ændre placeringen af overlay billedet.

Productinfo_Specialoffer_Overlay_DIV

Productinfo_Specialoffer_Overlay_IMG

Gælder for Varekort med flere billeder, eller varekort der anvender Magic Zoom som billed komponent

Klasse der gør det muligt at style “tilbuds overlay” billederne. Kan feks. bruges til at ændre placeringen af overlay billedet.

Produktgruppe Menu

Class Beskrivelse
.ProductMenu_MenuItemBold Klasse der gør at hovedproduktgrupper med undergrupper vises med fed tekst. Via denne klasse kan man overstyre så ingen grupper nogensinde vises med fed.
a.Deactiv_Productmenu:link{font-weight:bold;}
a.Deactiv_Productmenu:hover{font-weight:bold;}
a.Deactiv_Productmenu:visited{font-weight:bold;}
a.Deactiv_Productmenu:active{font-weight:bold;}
a.Activ_Productmenu:link{font-weight:bold;}
a.Activ_Productmenu:hover{font-weight:bold;}
a.Activ_Productmenu:visited{font-weight:bold;}
a.Activ_Productmenu:active{font-weight:bold;}
Et sæt klasser der sætter font typen for aktive og deaktive elementer i produktmenuen

Vareliste

Class Beskrivelse
.FirstPageLink_ProductList{} Første og sidste side på paging funktionen vises første og sidste side altid – hvis de ligger uden for det aktuelle visnings interval bliver de udskrevet i span tags der kan styles med

FirstPageLink_ProductList og LastPageLink_ProductList

.HiddenPagesIndicator_ProductList{} Hvis der er findes sider som ikke vises fordi de ikke ligger inden for det valgte +/- interval, bliver link til den første og sidste side vist sammen med tegnet ”…” som kan styles via css klassen HiddenPagesIndicator_ProductList
.LastPageLink_ProductList{} Første og sidste side på paging funktionen ises første og sidste side altid – hvis de ligger uden for det aktuelle visnings interval bliver de udskrevet i span tags der kan styles med

FirstPageLink_ProductList og LastPageLink_ProductList

.Productlist_Sort_table{} Dropdown til valg af sortering ligger i en tabel med class Productlist_Sort_table . Hvis der ikke benyttes avanceret designer har denne tabel en bredde på 100% for at default højre stille dropdown
.Paging_Productlist{} Generel klasse for paging funktionen i top og bund af varelisten
.TotalPricePopup_DIV_DropShadow (A)
.TotalPricePopup_DIV (A)
.TotalPricePopup_Link_SPAN (B)
.TotalPricePopup_Container_SPAN (C)
.TotalPricePopup_Spacer_DIV (D)
.TotalPricePopup_TABLE (E)
.TotalPricePopup_UnitPrice_TR (F)
.TotalPricePopup_ShippingFee_TR (G)
.TotalPricePopup_PaymentFee_TR (H)
.TotalPricePopup_TotalPrice_TR (I)
.TotalPricePopup_UnitPrice_Label_TD(J)
.TotalPricePopup_ShippingFee_Label_TD (K)
.TotalPricePopup_PaymentFee_Label_TD (L)
.TotalPricePopup_TotalPrice_Label_TD(M)
.TotalPricePopup_UnitPrice_Value_TD (N)
.TotalPricePopup_ShippingFee_Value_TD (O)
.TotalPricePopup_PaymentFee_Value_TD (P)
.TotalPricePopup_TotalPrice_Value_TD (Q)
.TotalPricePopup_UnitPrice_Currency_TD (R)
.TotalPricePopup_ShippingFee_Currency_TD (X)
.TotalPricePopup_PaymentFee_Currency_TD (Y)
.TotalPricePopup_TotalPrice_Currency_TD (Z)
.TotalPricePopup_Seperator_TR (Æ)
.TotalPricePopup_Seperator_HR (Ø)
.TotalPricePopup_Seperator_TD (Å)
Bruges til at style den popup der kan aktiveres på varelisten til visning af total pris for en vare inklusive betalingsgebyr og forsendelse.

popupstyles

Varekort

Class Beskrivelse
.Related_BuyButton_IMG Styler købsknappen ved relaterede varer tilknyttet varekort. BEMÆRK: Denne klasse gælder kun ved egen designet varekort, og dertil hørende “Relaterede vareinfo skabelon”

Related_InfoButton_IMG Styler infoknappen ved relaterede varer tilknyttet varekort. BEMÆRK: Denne klasse gælder kun ved egen designet varekort, og dertil hørende “Relaterede vareinfo skabelon”

Prisinfo på varekort

Det er muligt at style de forskellige elementer som udgør prisinformationerne på varekortet.

avanceret_classes

Hvilke classes der formatterer hvilke elementer kan du se herunder.

Element Class
Hele elementet .Price_ProductInfo_TR
“Pris ved” .PriceText_ProductInfo_TD samt .PriceText_ProductInfo_SPAN
“1” .PriceAmount_ProductInfo_TD samt .PriceAmount_ProductInfo_SPAN
“Stk” .PriceUnit_ProductInfo_TD samt .PriceUnit_ProductInfo_SPAN
Prisen etc. .PriceBefore_ProductInfo_TD
Horisontale streg .PriceDevider_ProductInfo_TR

Bestil Step 2

#Orderstep2_GLS_Table{ }
.Orderstep2_GLS_RadioBtn{ }
.Orderstep2_GLS_Parcelshop_TD{ }
.Orderstep2_GLS_CompanyName{ }

Vis Kurv

Class Beskrivelse
.ShowBasket_ProductLine_Amount_TD{}

.ShowBasket_ProductLineGiftWrapProduct_Amount_TD{}

.ShowBasket_ProductLineSalesDiscountProduct_Amount_TD{}

.ShowBasket_ProductLineFeeProduct_Amount_TD{}

.ShowBasket_ProductLine_Description_TD{}

.ShowBasket_ProductLineGiftWrapProduct_Description_TD{}

.ShowBasket_ProductLineSalesDiscountProduct_Description_TD{}

.ShowBasket_ProductLineFeeProduct_Description_TD{}

.ShowBasket_ProductLine_UnitPrice_TD{}

.ShowBasket_ProductLineGiftWrapProduct_UnitPrice_TD{}

.ShowBasket_ProductLineSalesDiscountProduct_UnitPrice_TD{}

.ShowBasket_ProductLineFeeProduct_UnitPrice_TD{}

.ShowBasket_ProductLine_TotalPrice_TD{}

.ShowBasket_ProductLineGiftWrapProduct_TotalPrice_TD{}

.ShowBasket_ProductLineSalesDiscountProduct_TotalPrice_TD{}

.ShowBasket_ProductLineFeeProduct_TotalPrice_TD{}

.ShowBasket_ProductLine_ActionButtons_TD{}

.ShowBasket_ProductLineGiftWrapProduct_ActionButtons_TD{}

.ShowBasket_ProductLineSalesDiscountProduct_ActionButtons_TD{}

.ShowBasket_ProductLineFeeProduct_ActionButtons_TD{}

ShowBasket_ProductLineBundleProductSalesDiscount_Amount_TD

ShowBasket_ProductLineBundleProductSalesDiscount_Description_TD

ShowBasket_ProductLineBundleProductSalesDiscount_UnitPrice_TD

ShowBasket_ProductLineBundleProductSalesDiscount_Description_TD

I vis kurv kan disse classes anvendes til at differentiere pakke tilbuds rabat varelinjer fra andre varelinjer