B2B Generelt

B2B-modulet muliggør at lave en B2B webshop. Altså muligheden for at handle business to business.
Med B2B-modulet kan du differentiere mellem dine kunder ved hjælp af login.

Herved er det muligt at oprette produkter med specifikke B2B priser, og have grupper med specifikke forhandler- / kunderabatter. En B2B webshop muliggør også særskilte betalings- og forsendelsesmetoder, samt muligheden for at oprette varer der kun kan købes af B2B kunder, og meget mere.

Kunden opnår adgang til B2B delen af shoppen ved at anmode om via et link i shoppen, eller ved at shop ejeren sætter kunden som B2B kunde i shoppens administration.
Der kan oprettes flere B2B prisgrupper, hvor der via administrationen vælges, hvilken gruppe og pris kunden får oplyst på varen i din B2B webshop.