B2B Generelt

B2B-modulet muliggør at lave en B2B-shop i shoppen. Altså mulighed for at handle business to business.
Med B2B modulet kan du differentiere mellem dine kunder, ved hjælp af login.

Herved er det muligt at oprette varer med specielle B2B priser, grupper med specifikke forhandler- / kunderabatter, får vist specielle betalings- og forsendelsesmetoder, oprette varer der kun kan købes af B2B kunder og meget meget mere.

Kunden opnår adgang til B2B delen af shoppen ved at anmode om det via et link i shoppen, eller ved at shop ejeren sætter kunden som B2B kunde manuelt.
Der kan oprettes flere B2B prisgrupper, hvor der fra administrationen vælges, hvilken gruppe – og hvilken pris – kunden får oplyst på varen.