Features

Fanebladet features kunne også have heddet diverse, da det er en opsamlings-side til valgfrie funktioner i shoppen.
Men kan eksempelvis aktivere en Viabill aftale, eller tilpasse sin Statiske cache, så ens sider fremstår til at loade hurtigere med samme indhold over længere tid.
Der er også mulighed for at aktivere Like knap, fra eksempelvis Facebook, og mulighed for at få ekstra billede på hvert produkt med visning af besparelse i %.

Benyt menuen i det fremhævede felt til at vælge underside