Oprettelse af produkt

Du kan starte oprettelsen af et produkt på to måder.

Klik på Opret produkt øverst på produktoverbliksiden (siden med produktgrupper og produkter) for at starte produktoprettelsen.

Alternativt, hvis du ønsker at tilføje et nyt produkt til en bestemt produktgruppe, kan du klikke på menuen ud for en produktgruppe og vælge Tilføj produkt. Du ledes herefter til den normale oprettelsesproces – men med en for udvalgt produktgruppe. Du kan efterfølgende tilføje flere produktgrupper til produktet.

Når du opretter et produkt, skal du som minimum udfylde felterne Produktnavn og vælge mindst én produktgruppe, som produktet placeres i. Produktnummer er også obligatorisk, men er autoudfyldt.

Når du har udfyldt felterne på produktet, skal du trykke  for at oprette varen. Herefter vil du være i redigeringstilstand, og kan fortsætte med at angive oplysninger for dit produkt.

Her ser du skærmbilledet du får vist, når du opretter et nyt produkt

Har du brug hjælpe til funktioner og felter på fanebladet Generelt, kan du læse videre her: Fanebladet Generelt.