Viabill

Med en ViaBill betalingsmetode kan man tilbyde sine kunder at købe på kredit som afvikles over 24 måneder.

Opsætning

Selve løsningen oprettes som en almindelig betalingsmetode i shoppen under Indstillinger -> Betaling.
Når man har valgt ViaBill i dropdown menuen, vil man få mulighed for at oprette sin ViaBill aftale ved at benytte “Opret aftale” knappen.

viabill1

Når man opretter sin aftale vil man blive præsenteret for en formular som skal udfyldes. Shoppen henter selv grundinformationerne fra punktet indstillinger -> Firmainfo

viabill2

Efter ansøgningen er insendt vil ViaBill tage kontakt til dig for at få aftalen på plads.

Vigtigt: For at en ViaBill transaktion kan hæves via shoppens administration, skal der indsættes et ViaBill password på admin brugeren. Dette gør shoppen automatisk ved oprettelse af ViaBill aftalen, men hvis man har flere admin brugere, som skal have mulighed for at hæve ordrene, så skal man manuelt indsætte password på dem.

ViaBill indstillinger

Under Indstillinger -> shop indstillinger -> fanen “features” er der et punkt kaldet “ViaBill Betalingsmetode” som indeholder nogle ekstra indstillinger

Viabill3

Banner/pricetag kode modtages fra viabill.
Vis Pricetag og vis banner styres via ViaBill administrationen og ikke shoppens admin.
Skjul ikke gennemførte ordre: Denne skjuler viabill ordre som ikke er blevet gennemført. Det kan ske at kunder får oprettet en ordre for lige at se hvordan ViaBill hænger sammen, men som ikke afslutter handlen. Der vil shoppen allerede have oprettet ordren, som så vil stå som ikke gennemført.