Viabill

Med en ViaBill betalingsmetode kan man tilbyde sine kunder at købe på kredit som afvikles over 24 måneder.

Opsætning

Sign-up via dette link, så bliver du automatisk oprettet hos Viabill. Herefter bliver der udsendt en mail til dig med dit PriceTag script og API key, som du skal indsætte i din webshop.

Efter ansøgningen er insendt vil ViaBill tage kontakt til dig for at få aftalen på plads.

Vigtigt: For at en ViaBill transaktion kan hæves via shoppens administration, skal der indsættes et ViaBill password på admin brugeren. Dette gør shoppen automatisk ved oprettelse af ViaBill aftalen, men hvis man har flere admin brugere, som skal have mulighed for at hæve ordrene, så skal man manuelt indsætte password på dem.

ViaBill indstillinger

Under Indstillinger -> shop indstillinger -> fanen “features” er der et punkt kaldet “ViaBill Betalingsmetode” som indeholder nogle ekstra indstillinger

Viabill3

Banner/pricetag kode modtages fra viabill.
Vis Pricetag og vis banner styres via ViaBill administrationen og ikke shoppens admin.
Skjul ikke gennemførte ordre: Denne skjuler viabill ordre som ikke er blevet gennemført. Det kan ske at kunder får oprettet en ordre for lige at se hvordan ViaBill hænger sammen, men som ikke afslutter handlen. Der vil shoppen allerede have oprettet ordren, som så vil stå som ikke gennemført.