Ordrebekræftelse

Findes i shoppen her: Indstillinger –> Shopindstillinger –> Fanebladet Ordrer

Ordrebekræftelse5

Felt  Beskrivelse
Send til mailadresse Mailadresse, hvortil der sendes ordrer gennemført fra din shop. Mailadresser adskilles med “;” og uden mellemrum:

f.eks. test1@dandomain.dk;test2@dandomain.dk osv.

Send til kunde Vælger om shoppen skal sende ordrebekræftelse mail ud til kunden, ved køb i shoppen.
Afsenderadresse til kundehenvendte mails Hvis en kunde trykker reply/svar på en ordrebekræftelse, er det den angivne mailadresse der bliver svaret til.
Den vil stå i kundens ordrebekræftelse som afsender adresse.
Vis enhed Bestemmer om der skal vises enhedsbetegnelser på ordrebekræftelsen, som eksempelvis “stk”.
Vedhæft fil til ordrebekræftelse Udfyldes feltet med en sti til en fil, vil filen vedhæftes kundens ordrebekræftelse. Dette kunne f.eks. være et dokument med forretningsbetingelser.
Det kan anbefales at bruge PDF dokumenter, da denne kan åbnes af langt de fleste computere og mobile enheder.