Priser

Findes i shoppen her: Indstillinger –> Shopindstillinger –> Fanebladet Produkter

priser

Felt  Beskrivelse
Priser i database inklusiv moms

Her angives om tastede priser, er med eller uden moms.

Bemærk: det kan give problemer med afrunding, når der arbejdes med priser inkl. moms i databasen, hvorfor det frarådes samtidigt at benytte settingen Udregn priser med to decimaler.

Vis priser inklusiv moms Her vælges om priserne skal vises med eller uden moms som standard.
Vælger en kunde at få vist priser uden moms, og vender tilbage til butikken, vil prisen stadig blive vist uden moms: visprisinklusivmoms
Vis valg af valuta Bruges flere valuta i shoppen, vil det være muligt i bunden af varekort og vareliste at vælge valuta i en rullemenu.
valutaskifter
Udregn priser med to decimaler Markeres feltet vil udregninger i forbindelse med valutaomregning osv. foretages med to decimaler.
Bemærk: det kan give problemer med afrunding, når der arbejdes med priser inkl. moms i databasen, hvorfor det frarådes samtidigt at benytte settingen Udregn priser med to decimaler.
Visning af flerstykpriser Bestemmer hvordan tastning af flerstykspriser på varer i shoppen foregår:
Pris pr. styk: Vælges denne mulighed vises den pris hver enkelt vare koster, ved køb af x antal. Er det feks. 2 styk for 10 kroner, indtaster man 5, da hver vare så koster 5 kroner
Samlet pris: Vælges denne mulighed, vises det samlede beløb for x antal. Er det feks. 2 styk for 10 kroner, vises 20 kroner da dette er den samlede pris.
I billedeksemplet her, er der valgt samlet pris:
flerstykprisvisning
Kunderabat – Udeluk produkter på tilbud Her bestemmes om den specifikke kunderabat man kan opsætte på hver enkelt kunde, også skal gælde for varer der allerede er på tilbud. Aktiveres indstillingen, beregnes kunderabatten altså kun ud fra totalprisen på de varer der ikke allerede er nedsatte.
Totalpris popup – link tekst

Hvis udfyldt aktiveres funktionen, hvor produktets pris, forsendelsespris, betalingsgebyr og totalpris for varen vises ved aktivering af link. Dette gælder både på forside, vareliste og varekort. Funktionen bruges til at give kunden et hurtigt overblik over den totale minimumspris for varen inklusive forsendelses og betalingsgebyr. Eksempel kan ses her:

Popup ikke er aktiveret:

image756

Popup aktiveret:

image757

TIP: Popup’en kan styles via egen css kode. De forskellige styles til dette kan findes HER

Totalpris popup – produktpris Teksten der i popup angiver varens pris
Totalpris popup – forsendelse Forsendelsespris er beregnet på baggrund af den enkelte varer og ikke, hvad der måtte ligge i kurven allerede.
Totalpris popup – betaling Betalingsgebyr er beregnet på baggrund af den enkelte varer og ikke, hvad der måtte ligge i kurven allerede.
Totalpris popup – ialt Teksten der i popup angiver totalprisen