Direkte links til varer og produktgrupper i Shoppen

Når et produkt eller en produktgruppe redigeres, kan der i bunden af fanebladet “generelt” ses en direkte sti til det pågældende produkt eller gruppe.

Dette link består af shoppens url efterfulgt af navnet på produktet samt produktets
id i databasen og en angivelse som specificerer at det er et produkt.

Den del af linket som kommer efter den sidste “/” vil blive beskåret til at bestå
af maximum 20 tegn, såfremt at de første 2 ord af produktnavnet består af mere end
20 tegn. Mellemrum i produktnavnet bliver erstattet med bindestreg. Af hensyn til
søgemaskiner vil der maximum være 2 bindestreger i en direkte url til et produkt.

Hvis navnet på produktet ikke indeholder mellemrum, vil dette ikke blive beskåret
uanset længden.