Vandmærke

Findes i shoppen her: Indstillinger –> Shopindstillinger –> Fanebladet Billeder

Ved upload af billeder via mediearkivet, kan tilføjes et vandmærke til billederne. Det kan være en måde at sikre sine billeder på. Billederne vil stadig kunne kopieres, men en tekst efter eget valg vil være præget ind i billedet.

vandmaerke2

Felt  Beskrivelse
Vandmærketekst Tilføjes som vandmærke, hvis billeder uploades via mediearkiv, og funktionen Vandmærke benyttes (aktiveres på vindue der vises under upload)
Vandmærke 3D effekt Tilfører 3D effekt til vandmærket
Fonttype Angiver den skrifttype vandmærketeksten laves med
Fonttarve Angiver farve på den tekst der tilføres som vandmærke
Vandmærke styrke Angiver hvor kraftigt vandmærket skal fremgå på billedet
Op / Ned Angiver vertikal placering af vandmærket
Venstre / Højre Angiver horisontal placering af vandmærket