Rapporter (modul)

Rapporter giver overblik over varer, varer på forsiden, tilbudsvarer, skjulte varer osv.

Rapportmodulet muliggør hurtigt at generere en rapport, og gemme rapporten Microsoft Excel format.

Efter at have valgt søgekriterier, kan der vælges, hvilket sprog der ønskes  lavet en rapport udfra.

Eksempel: Eksporter varer, hvor lager = 0 til Microsoft Excel:

Rapporten oprettes:

65rapporter01

Tryk : 65rapporter02

image838

65rapporter04

Tryk 65rapporter05 for at gemme filen til Microsoft Excel som komma- eller semikolon separerede kolonner, og vælg, hvor filen skal gemmes.

Filen kan nu viderebehandles efter behov.

image464