Indholdssider

På siden her er der beskrevet de funktioner der på en given side under Tekster/knapper har en speciel funktion, eller som evt bruges til at aktivere eller deaktivere en funktion. Det er altså kun felter der ikke er “selvforklarende” der er beskrevet.

Forside

Her er endnu ikke nogle specielle funktioner som adskiller sig fra beskrivelsen under Tekster & Knapper generelt

Vareliste

Navn Beskrivelse
Lager tom beskedLager lav besked

Lager høj besked

Felterne benyttes til at give en beskrivelse af varens lagerstatus. Normalt illustreres dette med et ikon (Rødt/gult/grønt), men hvis man ønsker det, kan man få det faktiske antal udskrevet ved hjælp af variablen [[StockCount]], hvor variablen så erstattes af det faktiske antal.

Eksempel:
Lager tom besked: [[StockCount]] stk. på lager
Lager lav besked: [[StockCount]] stk. på lager
Lager høj besked: [[StockCount]] stk. på lager

Overskrift – søgeresultat Teksten her vises som overskrift på en liste med søgeresultater. Variablerne [[SearchKeywords]] og [[NumberOfProductsFound]]* kan benyttes til at udskrive søgeordet samt det antal der er fundet. Eksempelvis kan der indtastes:Søgningen på “[[SearchKeywords]]” gav [[NumberOfProductsFound]] resultater:

*BEMÆRK: [[NumberOfProductsFound]] er desværre ikke aktiv pt, men forventes at blive det inden udgangen af Q1 2012

Title Tag (Sidetitel) Her kan tastes en tekst som vises i browserens øverste venstre hjørne (Titlebar), når der vises en vareliste. Følgende variabler kan bruges:

• [[ShopTitle]] = Erstattes af shoppens navn
  • [[CatName]] = Erstattes af produktgruppenavnet
  • [[CatNumber]] = Erstattes af produktgruppenummeret

Tastes der feks dette:
[[ShopTitle]] – [[CatName]]

Vil der i browserens “navnebjælke” (øverste højre hjørne) stå:

“Butikkens Navn” – “Produktgruppe Navn”

Varekort

Navn Beskrivelse
Title Tag (Sidetitel) Her kan tastes en tekst som vises i browserens øverste venstre hjørne, (Titlebar) når der vises et varekort. Følgende variabler kan bruges:

• [[ShopTitle]] = Erstattes af shoppens navn
  • [[ProdName]] = Erstattes af varenavnet
  • [[ProdNumber]] = Erstattes af varenummeret

Tastes der f.eks. dette:
[[ShopTitle]] – [[ProdName]] – [[ProdNumber]]

Vil der i browserens “navnebjælke” (øverste højre hjørne) stå:
“Butikkens Navn” – “Produktets Varenavn” – “Produktets Varenummer”

Vis kurv

Her er endnu ikke nogle specielle funktioner som adskiller sig fra beskrivelsen under Tekster & Knapper generelt

Bestil step 1

Her er endnu ikke nogle specielle funktioner som adskiller sig fra beskrivelsen under Tekster & Knapper generelt

Bestil step 2

Her er endnu ikke nogle specielle funktioner som adskiller sig fra beskrivelsen under Tekster & Knapper generelt

Bestil step 3

Her er endnu ikke nogle specielle funktioner som adskiller sig fra beskrivelsen under Tekster & Knapper generelt

Bestil step 4

Navn Beskrivelse
Kortnummer Teksten her sættes foran kundens kortnummer på ordrebekræftelsen der ses på skærmen i bestil step 4. Endvidere udskrives teksten og kortnummeret på ordrebekræftelsesmailen til kunden og butik, forudsat emailskabelonerne har indsat variablerne  disse har indsat variablen [[CREDITCARDNUMBERTXT]] samt [[CREDITCARDNUMBER]]. Af sikkerhedsmæssige grunde vil visse af cifrene være masket ud.

Kreditkort betalingsside

Navn Beskrivelse
Kredit kort billede Her kan der indsættes et billede til illustrering af hvor på et kreditkort kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre findes. Billedet vises umiddelbart under indtastningsfelterne på betalingssiden.
BEMÆRK: Billedet vil ikke vises på pop-up betalingsvinduer. Kun ved integreret og fuldskærms betalingsvinduer.

Vilkår

Her er endnu ikke nogle specielle funktioner som adskiller sig fra beskrivelsen under Tekster & Knapper generelt

Profil

Her er endnu ikke nogle specielle funktioner som adskiller sig fra beskrivelsen under Tekster & Knapper generelt

Kundecenter

Her er endnu ikke nogle specielle funktioner som adskiller sig fra beskrivelsen under Tekster & Knapper generelt

Favoritter

Her er endnu ikke nogle specielle funktioner som adskiller sig fra beskrivelsen under Tekster & Knapper generelt

Avanceret søgning

Her er endnu ikke nogle specielle funktioner som adskiller sig fra beskrivelsen under Tekster & Knapper generelt

Site

Her er endnu ikke nogle specielle funktioner som adskiller sig fra beskrivelsen under Tekster & Knapper generelt

Anbefal

Her er endnu ikke nogle specielle funktioner som adskiller sig fra beskrivelsen under Tekster & Knapper generelt

B2B login / Anmod om B2B login

Her er endnu ikke nogle specielle funktioner som adskiller sig fra beskrivelsen under Tekster & Knapper generelt