Admin indstillinger

Findes i shoppen her: Indstillinger –> Admin Indstillinger

Her kan man slette alle produktgrupper, produkter og kunder mv.
Sletningen sker på tværs af alle sites, og alle produkter og grupper uanset om de er tomme eller ej.

VÆR DERFOR MEGET VARSOM MED DENNE FUNKTION!

TIP: Skulle man være uheldig og slette noget der ikke var meningen,
kan DanDomain teknikere typisk lave en såkaldt restore af shoppen til et tidligere tidspunkt,
ved at erstatte shoppen med en fuld backup. Dette sker mod betaling.

shopvedligeholdelse1

Overskrift Beskrivelse
Slet produktgrupper Vil slette alle produktgrupper i shoppen. Dette vil betyde at alle varer stadig er i shoppen, men er ikke tilknyttet en gruppe.
Man vil skulle benytte import/eksport modulet for at få tilføjet grupper til varene igen.
Slet produkter, priser, varianter… Vil slette alle shoppens produkter og variantmastere med dertilhørene varianter og priser.

Bemærk: Ved slet af produkter slettes også tilhørende billeder, med mindre billedet benyttes andre steder i shoppens administration.

Slet variantgrupper Vil slette alle variantgrupper der findes i shoppen under “Produkter – Variantgrupper”.
Slet kunder Vil slette alle kunder/kundenumre under kundekartotek i menuen kunder.
Slet kunder uden ordre Vil slette alle kunder/kundenumre der ikke har registreret en ordre under “Antal ordre” i menuen kunder.
Slet B2C priser Vil slette B2C priser i shoppen:
Alle = Vil slette alle B2C priser for alle valuta.
Specifik Valuta = Vil slette alle B2C priser registreret under den valgte valuta.
Slet B2B priser Vil slette B2B priser i shoppen:
Alle = Vil slette alle B2B priser for alle valuta.
Specifik Valuta = Vil slette alle B2B priser registreret under den valgte valuta.
Slet EDBPriser Vil slette/nulstille “EDBpriser varenr.” feltet på alle vare i shoppen.
Slet cookies Vil slette cookies shoppen sætter på klient siden.
Slet betalingsmetoder Vil slette alle betalingsmetoder oprettet i shoppen under “Indstillinger – Betaling”.
Slet forsendelsesmetoder Vil slette alle forsendelsesmetoder oprettet i shoppen under “Indstillinger – Forsendelse”.
Slet Salgsrabat Vil slette alle salgsrabatter oprettet i shoppen under “Produkter – Salgsrabat”.
Slet alle “ikke på lager” tilmeldinger Vil nulstille listen med opskrivninger til udsolgte vare under “Produkter – Lagernotifikationer”
Marker alle ordrer som overført (DWI) Vil markere alle ordre/ordrenumre som værende overført til DWI klienten.
Dette kan benyttes ved installation af DWI, hvor man ikke ønsker eksisterende ordre overført til ERP systemet.
Overfør priser fra variantmaster Vil overføre den pris en variantmaster har anført, til alle dens varianter. Dette sker for alle Variantmastere i shoppen på én gang.
Overfør flere billeder fra variantmaster Vil overføre de ekstra billeder en variantmaster har tilføjet under “fanebladet billeder”, så enhver variant har de samme billeder som dens master.
Slet relationer mellem varer Vil slette alle tilføjede “Relaterede vare” og “Husk at købe vare” fra alle produkter i shoppen.
Slet ordre,ordrelinjer,besøgsstatistik
(Intern Support)
Vil slette alle ordre, ordrelinjer, og alt besøgsstatistik i shoppen.
Grundet følgerne af denne handling er funktionen kun tilgængelig for DanDomain Supportere.
Ønskes dette udført, skal det fremgå i en digital fuldmagt fra kundecenteret, under “Kontakt DanDomain” imens der er logget ind.
Tryk her for at logge ind.
bekræft sletning For at enhver af ovenstående handlinger/sletninger er gyldig, og ikke kan ske ved uheld, skal man før der trykkes start skrive “delete” i dette felt.