Sikkerhedsnøgle

Findes i shoppen her: Indstillinger –> Betaling –> opret en ny eller rediger en eksisterende betalingsmetode

Ønskes det at bruge sikkerhedsnøgle (MD5 Checksum), vælges en række tal som kontrolleres i DanDomain Betalingssystem, når en ordre på kreditkort går igennem shoppen.

Opsætning

Start med at oprette/redigere betalingsmetoden i shoppen.

• Tast relevante informationer. Tryk her for at se evt. feltbeskrivelser med mere.

• Under Betalingsløsning kan DanDomain Betalingssystem vælges og nedenstående kan udfyldes.

sikkerhedsnoegle1

• Tast forretningsnummer modtaget fra Nets, samt den sikkerhedsnøgle der ønskes brugt.
    Sikkerhedsnøglen kan bestå af både valgfrie tegn og tal.

• Log ind i Betalingssystem Administrationen med forretningsnummer samt kode oplyst af DanDomain ved oprettelsen eller den du evt. selv har ændret den til. Login kan foretages fra dette link

• Under Indstillinger i betalingssystem administration, skal blot tastes koden brugt ovenfor – i webshop administrationen.

sikkerhedsnoegle2

• Der bliver nu fra betalingssystemet genereret en MD5 krypteret Checksum, når betalingssystemet kaldes af shoppen. Shoppen kontrollerer denne nøgle, ud fra givne parametre, med den nøgle der genereres af shoppen. Matcher nøglerne ikke, bliver brugeren præsenteret for en fejlkode.  Matcher de vil transaktionen gå igennem uden fejl.

• Yderligere om oprettelse af betalingsmetoder kan findes ved tryk her

Bemærk: Ved oprettelse eller ændring af sikkerhedsnøgle, er det vigtig at teste efterfølgende, at betaling kan gennemføres!