Special filtre

Special filtre gør det muligt at definere egne tags og værdier som produkter kan filtreres på. Det kunne f.eks være antal af HDMI indgange på et TV eller paneltype.

Bemærk: Før filtrene vises i shoppen skal special-filter funktionen akiveres; dette gøres under fanen Indstillinger.

Før special filtre kan benyttes skal de først oprettes. Dette gøres under fanen special filtre -> opret special-filter i toppen af siden.

specialfilter1

Navn Special filterets overordnede navn
Type af vælger Definerer hvordan kunder benytter filteret; om det skal være checkbokse eller om der er tale om en dropdown menu
Værdier De enkelte muligheder man kan vælge i mellem på filteret
Sortering Sorterer værdierne i forhold til hinanden.

Når et special filter er oprettet skal det tilknyttes til produkter før det kan bruges, dette gøres med knappen “tilføj filtret”. herfra kan filtret tilføjes til en hel gruppe eller enkelte produkter.

Når filtret tilføjes til produkter skal man vælge hvilke “værdier” de skal have fra filteret.

specialfilter2

Når filtrene er tilføjet kan de ses på det enkelte produkt i admin.