Google produktfeed

Google produktfeed (Google PLA) bruges til at danne et data feed med shoppens produkter. Dette feed bruges af google til at vise dynamiske produktannoncer i forbindelse med Google AdWords.

For at opsætte Google produktfeed i shoppen skal du under indstillinger -> shopindstillinger -> fanen produkter, her skal der indsættes en selvvalgt nøgle som bruges til at generere et link til selve feedet.

5213googleproduktfeed

Bemærk: Linket til feedet kommer først frem når nøglen er indsat og der gemmes.
Når linket til googles feed er genereret skal dette indsættes i Googles merchant center. Her kan man under Data feeds oprettet et nyt feed med funktionen “New data feed”

google feed 2

Her vælges hvilket land der er målet for det nyoprettede feed og det gives et navn.
Når feedet er oprettet skal man under “Create schedule” definere hvornår man ønsker google skal trække feedet og det generede link til feedet indsættes i “Feed URL”

google feed 3