Moduler

Fanebladet “Moduler” indeholder indstillinger for nogle udvidelser til shoppen.
Eksempelvis bestemmes det her hvordan B2B modulet, skal have effekt på shoppen. Om shoppen kun skal være for B2B kunder,
så der vises et loginfelt før der vises produkter, eller om det kun er B2B kunder der skal have vist priser uden moms.

Hvis man har DanDomain Maillist, er det også på dette faneblad at de to systemer bindes sammen.

Benyt menuen i det fremhævede felt til at vælge underside