B2B Design

Generelt design

Baggrundsbillede/farve, tekstfarve, skrifttype, links osv. der har med skinnet at gøre kan sættes specifikt for siden, hvor B2B kunderne logger ind, under Design –> Skins –> B2B login / Anmod om B2B login.

Ønskes det at rette nogle af de faste tekster der vises på siden, gøres det under Design –> Tekster/knapper –> B2B login / Anmod om B2B login.

Email til shopejer ved anmodning om B2B-login

Der kan sendes mail til ejeren af shoppen, når en kunde anmoder om b2b login. Denne bliver dog kun sendt, hvis der er oprettet en aktiv E-mail template under Emailskabeloner –> B2Blogin / Anmod om B2B login. Designet af denne skabelon kan frit designes samme sted.

Forskellig forside pr. B2B gruppe (kræver Avanceret Design modul)

Via modulet Avanceret Designer til shoppen, er det muligt at oprette en egen forsideskabelon, og tilknytte denne til en eller flere B2B grupper. På den måde kan for eksempel firmaers logoer, speciel velkomst tekst eller andet vises kun for kunder tilknyttet  den specifikke gruppe.

Oprettelsen / tilknytningen foretages således:

1. Opret en forside skabelon under Design –> Egne sider (Læs evt mere om oprettelse af Avanceret Design skabeloner HER)
  2. Tilknyt forside skabelonen til den specifikke gruppe under Kunder –> B2B grupper –> Klik på navnet for den aktuelle gruppe, og vælg navnet på skabelonen der skal tilknyttes i feltet Forsideskabelon.
    5653b2bdesign01

Bemærk: Det er en forudsætning, at shoppens egne/indbyggede forside (frontpage.html) er sat til at vises som forside under Design –> Topmenu, da det er ud fra denne en given B2B gruppes forsideskabelon hentes frem. Man kan altså ikke benytte en egen html side som forside, hvis denne funktionalitet ønskes benyttet.