Tilbud

Findes i shoppen her: Produkter -> Tilbud

Her kan du sætte dine produkter på tilbud. Funktionen er særligt velegnet i forbindelse med udsalg, hvor du ønsker at nedsætte prisen på flere produkter.

BEMÆRK: at funktionen aktiveres på tværs af sites, hvis du har mere end ét.

Oprettelse af tilbud

Du opretter et tilbud ved at udfylde information i de viste felter og derefter trykke  øverst på siden.

Nesæt pris med

Vælg, hvor mange procent prisen skal nedsættes med. Procenten fratrækkes stykprisen.

• Tallet skal være over 0 og under 100.
  • Decimaler er tilladt.
Periode

Vælg, perioden hvori tilbuddet skal gælde ved at klikke på . Alternativt kan du skrive periodenummeret direkte i feltet.

• Tilbud fjernes fra valgte produkter/produktgruppe, hvis ingen periode vælges.
  • Et tilbud er kun aktivt, når en periode er tilknyttet.
Vælg B2B-gruppe

Vælg om tilbuddet skal gælde alle kundegrupper eller kun en enkelt.

• Du skal vælge en gruppe for at aktivere tilbuddet.
Valuta

Angiv om tilbuddet skal gælde alle shoppens valuta eller kun en enkelt.

• Vælges en specifik valuta, opdateres tilbudsprisen ikke for øvrige valuta.
Opdater eksisterende tilbud

Vælg om produkter med aktive tilbud skal opdateres.

• Sætter du flueben i dette felt, overskrives eksisterende aktive tilbud.
  • Sætter du ikke flueben i dette felt, bevares eksisterende aktive tilbud.
Produkter

Du kan vælge, om tilbuddet skal gælde en produktgruppe eller vælge specifikke produkter.

• Du kan sætte et tilbud på én produktgruppe. Vælg, om du vil medtage undergrupper.
  • Du kan sætte et tilbud på individuelle produkter. Kombiner evt. fra forskellige grupper.
    • Individuelle produkter vises i en liste med stykpris (og evt. aktiv tilbudspris) samt lagerantal.
    • Klik på produktbilledet for at se produktet i storefronten.

BEMÆRK: at det ikke er muligt at kombinere individuelle produkter og en produktgruppe i samme tilbud.

BEMÆRK: at funktionen aktiveres på samtlige produkter i shoppen, hvis ikke der angives mindst ét produkt eller en produktgruppe.

Bekræft dit valg

Når du trykker på , bliver du bedt om at bekræfte ved at markere i checkboxen og trykke OK.