Produktmenu

I produktmenuen vælger kunden produktkategori. Klikker kunden på “Nestlé”, præsenteres alle varer der er lagt ind under gruppen.

produktmenu - cygnet

For skins med eget layout, så som clean skin’et kan opstillingen være lidt anderledes,
som på billedet herunder, er produktmenu’en placeret over topmenu’en.

produktmenu - clean

Opsætning af produktgrupper sker i administrationen under Produkter.
Produktmenuen er kundens vej til et køb, og det er derfor utrolig vigtig, at strukturen overvejes nøje.
Det er vigtig at mindske antal undergrupper, da det vil begrænse det antal klik, kunden skal foretage for at nå et gennemført køb.