Produkter

BEMÆRK: Eksporteres produkter fra et eksisterende sprog til et nyt, anbefales at læse punkt 5.4.16: Import af varer mv. til nyt sprog.

Det er muligt at “flytte” en vare fra en produktgruppe til en anden, samt bestemme at kun eksisterende produkter skal opdateres. Hvordan laver man en produkt import?

Ved eksport og import kan der filtreres på flg.:

Alle produktgrupper Vælges, hvis man ønsker at eksportere varerne i alle produktgrupperne.
Specifik produktgruppe Her kan man specificere, hvis man ønsker at eksportere varerne i en specifik produktgruppe.
Sprog Her vælges, hvilket sprog der skal eksporteres for eller importeres i.

CSV:

Felt Beskrivelse Datatype Værdi/format Obligatorisk Unik Kun eksport Bemærkninger
GENERAL (Generelt)
PROD_NUM Produktnummer Tekst min: 1 tegn

max: 100 tegn3

X X
LANGUAGE_ID Sprog ID min: 1

max: 2 147 483 647

X
PROD_NAME1 Produktnavn Tekst max: 255 tegn
EDBPriser_NUM EDBPriser nummer Tekst max: 100 tegn
PROD_WEIGHT Varevægt Decimal 0,0000 Enhed i kg.

.

Eks. 1=1 kg

0,1 = 100 gram

PROD_SORT Sortering Heltal max: 2 147 483 647
PROD_MIN_BUY Minimum køb antal Heltal min: 0

max: 2 147 483 647

PROD_MIN_BUY_B2B B2B Minimum køb antal Heltal min: 0
PROD_MAX_BUY Maksimum køb antal Heltal min: 0

max: 2 147 483 647

PROD_PHOTO_URL Billede sti Tekst max: 255 tegn Linket skal være

relativt. Eks.

PROD_FILE_URL Fil sti Tekst max: 512 tegn
PROD_PDF_URL1 Sti til PDF dokument Tekst max: 255 tegn Kræver PDF modul
PROD_PDF_URL_21 Sti til PDF dokument 2 Tekst max: 255 tegn Kræver PDF modul
PROD_PDF_URL_31 Sti til PDF dokument 3 Tekst

max: 255 tegn

Kræver PDF modul
PROD_RETAIL_PRICE1 Vejl. Udsalgspris Decimal 0,00
PROD_COST_PRICE Kostpris Decimal 0,00
PROD_VAR_MASTER Produktet er variant master Boolean True eller False
CURRENCY_CODE Valutakode Decimal Eksport:

kræver at stykpris også eksporteres.

Import:

ved ugyldig valutakode bliver både feltet valutakode og stykpris ignoreret.

UNIT_PRICE Stykpris (for standard valuta for det valgte sprog, hvor antal = 1 og B2B gruppe = ALLe) Decimal 0,00 Import:

Kræver at valutakode også importeres.

Prisen får B2B gruppe ALLE tilknyttet og antal = 1. Hvis prisen ikke findes i databasen, bliver den oprettet.

Hvis man opretter/retter en pris med valuta, der ikke er standard for det valgte sprog, OG varen ikke har en pris med standard valuta knyttet til sig, bliver den nye pris oprettet/rettet,

MEN den bliver ikke synlig på produktkortet i administrationen. Lige så snart man opretter en pris med standard valuta på varen, bliver den nye pris synlig.

PROD_NOTES Produktnotat Tekst max: 1000 tegn
PROD_PICTURE_ALT_TEXT Alt tekst til produktbillede Tekst max: 128 tegn
PROD_SITE_SPECIFIC_SORTING1 Site specifik sortering Heltal max: 2 147 483 647
ADVANCED (Avanceret)
VENDOR_NUM Leverandørnummer Tekst max: 255 tegn
PROD_UNIT_ID1 Enhedsnummer for enhedsbetegnelse Tekst min: 1 tegn

max: 50 tegn

Kan ses under

opsætning af Enheder

PROD_TYPE_ID Produkttype ID Heltal min: 0

max: 2 147 483 647

PROD_HIDDEN1 Skjult vare Boolean True eller False
PROD_HIDDEN_PERIOD_ID1 Periode ID (skjult vare) Tekst min: 1 tegn

max: 50 tegn

PROD_NEW1 Nyhed Boolean True eller False
PROD_NEW_PERIOD_ID1 Periode ID (nyhed) Tekst min: 1 tegn

max: 50 tegn

PROD_FRONT_PAGE1 Vist på forside Boolean True eller False
PROD_FRONT_PAGE_PERIOD_ID1 Periode ID (vist på forside) Tekst min: 1 tegn

max: 50 tegn

PROD_VAR_MASTER_ID Variant master ID Tekst max: 100 tegn
MAILLIST_EXPORT1 Mail list eksport Boolean True eller False
TOPLIST_HIDDEN1 Skjult på top lister Boolean True eller False
INTERNAL_ID Internt ID Heltal max: 2 147 483 647 X
PROD_UNIQUE_URL_NAME1 specifik URL Tekst max: 255 tegn
DIRECT_LINK Direkte link til produkt Tekst X Linket er genereret til at repræsentere en no-frames URL. Hvis der på site-niveau benyttes funktionen “Henvis til”, vil det være dette hoveddomæne der benyttes. Er der tilknyttet flere domæner til sitet, men ingen af dem er markeret som “henvis til”, benyttes det øverste på listen.
HIDDEN_FOR_MOBILE Deaktiver for mobil (Hvis mobil modul aktiveret) Boolean

True eller False

PROD_BARCODE_NUMBER EAN/Stregkodenummer Tekst
PROD_GOOGLE_FEED_CATEGORY Google shopping katagori Tekst max: 100 tegn Det anbefales kun at kopiere dette felt fra eksporterede felter, da angivelsen af katagorien skal være helt nøjagtig.
OMIT_FROM_FREE_SHIPPING_LIMIT Undtag ved fragtfri grænse Boolean True eller False
STOCK (Lager)
STOCK_COUNT Lager antal Heltal max: 2 147 483 647
STOCK_LIMIT Lav lager grænse Heltal min: 0

max: 2 147 483 647

PROD_DELIVERY1 Forventet leveringstid Tekst max: 50 tegn
PROD_DELIVERY_NOT_IN_STOCK1 Forventet leveringstid, hvis ikke på lager Tekst max: 50 tegn
PROD_LOCATION_NUMBER Produkt lokationsnummer Tekst max: 50 tegn
INFO
PROD_CREATED Oprettelsesdato Dato dd-mm-yyyy tt:mm:ss X
PROD_CREATED_BY Varen oprettet af & Tekst max: 50 tegn X
PROD_EDITED Dato hvor produktet sidst blev rettet Dato dd-mm-yyyy tt:mm:ss X
PROD_EDITED_BY Varen rettet af & Tekst max: 50 tegn X
PROD_VIEWED Vist antal gange Heltal max: 2 147 483 647 X
PROD_SALES_COUNT Antal gange varen er solgt Heltal max: 2 147 483 647 X
DESCRIPTION (Beskrivelse)
DESC_SHORT1 Kort beskrivelse Tekst max: 1000 tegn Kan

indeholde linjeskift.

(CRLF) og HTML-kode

DESC_LONG1 Lang beskrivelse Tekst max: 20000 tegn Kan

indeholde linjeskift.

(CRLF) og HTML-kode

DESC_LONG_21 Lang beskrivelse 2 Tekst max: 20000 tegn Kan

indeholde linjeskift.

(CRLF) og HTML-kode

PROD_SEARCHWORD1 Søgeord Tekst max: 1000 tegn
META_DESCRIPTION1 Meta beskrivelse Tekst max: 1000 tegn
TITLE1 Produkttitel Tekst max: 100 tegn
CUSTOM_FIELDS (Brugerdefinerede felter)
FIELD_11 Felt nr. 1 Tekst max: 100 tegn Produkttypefelt
FIELD_21 Felt nr. 2 Tekst max: 100 tegn Produkttypefelt
FIELD_31 Felt nr. 3 Tekst max: 100 tegn Produkttypefelt
FIELD_41 Felt nr. 4 Tekst max: 100 tegn Produkttypefelt
FIELD_51 Felt nr. 5 Tekst max: 100 tegn Produkttypefelt
FIELD_61 Felt nr. 6 Tekst max: 100 tegn Produkttypefelt
FIELD_71 Felt nr. 7 Tekst max: 100 tegn Produkttypefelt
FIELD_81 Felt nr. 8 Tekst max: 100 tegn Produkttypefelt
FIELD_91 Felt nr. 9 Tekst max: 100 tegn Produkttypefelt
FIELD_101 Felt nr. 10 Tekst max: 100 tegn Produkttypefelt
PRODUCT_CATEGORIES (Produktgrupper)
PROD_CAT_ID Produktgruppe ID Tekst min: 1 tegn

max: 50 tegn

x (ved nye produkter) x Produktet kan tilknyttes flere produktgrupper på en gang ved at adskille de forskellige id med #. Eksempel: 34#56#67

Hvis man på import siden i shoppen markerer indstillingen “Slet eksisterende produktgruppe relationer” vil produktet blive fjernet fra allerede tilknyttede grupper, og tilføjes de nye fra import filen.

MANUFACTURERS (Producenter)
MANUFAC_ID Producent ID Tekst min: 1 tegn

max: 100 tegn

Eksempel på CSV fil:

Som set hvis du åbner filen i en notes blok. Bemærk at filen vil være alt for bred til den skærm du kigger på lige nu, så nedenstående er kun 3 linjer sammenlagt

PRODUCTS

PROD_NUM;LANGUAGE_ID;PROD_NAME;EDBPriser_NUM;PROD_WEIGHT;PROD_SORT;PROD_MIN_BUY;PROD_MIN_BUY_B2B;PROD_MAX_BUY;PROD_PHOTO_URL;PROD_FILE_URL;PROD_PDF_URL;PROD_PDF_URL_2;PROD_PDF_URL_3;PROD_RETAIL_PRICE;PROD_COST_PRICE;PROD_VAR_MASTER;CURRENCY_CODE;UNIT_PRICE;PROD_NOTES;PROD_PICTURE_ALT_TEXT;PROD_SITE_SPECIFIC_SORTING;VENDOR_NUM;PROD_UNIT_ID;PROD_TYPE_ID;PROD_HIDDEN;PROD_HIDDEN_PERIOD_ID;PROD_NEW;PROD_NEW_PERIOD_ID;PROD_FRONT_PAGE;PROD_FRONT_PAGE_PERIOD_ID;PROD_VAR_MASTER_ID;MAILLIST_EXPORT;TOPLIST_HIDDEN;INTERNAL_ID;PROD_UNIQUE_URL_NAME;DIRECT_LINK;PROD_BARCODE_NUMBER;PROD_GOOGLE_FEED_CATEGORY;OMIT_FROM_FREE_SHIPPING_LIMIT;STOCK_COUNT;STOCK_LIMIT;PROD_DELIVERY;PROD_DELIVERY_NOT_IN_STOCK;PROD_LOCATION_NUMBER;PROD_CREATED;PROD_CREATED_BY;PROD_EDITED;PROD_EDITED_BY;PROD_VIEWED;PROD_SALES_COUNT;DESC_SHORT;DESC_LONG;DESC_LONG_2;PROD_SEARCHWORD;META_DESCRIPTION;TITLE;FIELD_1;FIELD_2;FIELD_3;FIELD_4;FIELD_5;FIELD_6;FIELD_7;FIELD_8;FIELD_9;FIELD_10;PROD_CAT_ID;MANUFAC_ID

“10000”;”26″;”Eksport produkt”;”1111111111″;”1,0000″;”50″;”1″;”1″;”10″;”/images/eksport_produkt.jpg”;”/images/eksport_produkt_download.zip”;”/images/eksport_produkt_doc1.pdf”;”/images/eksport_produkt_doc2.pdf”;”/images/eksport_produkt_doc3.pdf”;”1000,00″;”500,00″;”False”;”DKK”;”900,00″;”Eksport produkt produktnotat”;”Eksport produkt foto”;”0″;”2222222222″;”1″;”0″;”True”;”P3″;”True”;”P2″;”True”;”P2″;””;”True”;”False”;”1055″;”Eksport produkt specifik”;”http://www.shop.accolon.dk/shop/eksport-produkt-specifik-1055p.html”;”3333333333″;”Elektronik > Kredsløb og komponenter > Printkort”;”True”;”50″;”10″;”2-3″;”3-10″;”4444444444″;”22-08-2018 09:54:46″;”mig”;”22-08-2018 10:25:29″;”mig”;”0″;”0″;”Eksport produkt Kort beskrivelse”;”Eksport produkt Lang beskrivelse”;”Eksport produkt Lang beskrivelse 2″;”Eksport produkt Metatag søgeord”;”Eksport produkt Metatag beskrivelse”;”Eksport produkt Title Tag”;””;””;””;””;””;””;””;””;””;””;”1028#2048″;”MIC”

XML:

Element Beskrivelse Datatype Værdi/format Obligatorisk Unik Kun eksport Bemærkninger
GENERAL (Generelt)
PROD_NUM Produktnummer Tekst min: 1 tegn

max: 100 tegn3

X X
LANGUAGE_ID Sprog ID min: 1

max: 2 147 483 647

X
PROD_NAME1 Produktnavn Tekst min: 1 tegn

max: 255 tegn

X
EDBPriser_NUM EDBPriser nummer Tekst max: 100 tegn
PROD_WEIGHT Varevægt Decimal 0,0000 Enhed i kg.

Eks. 1=1 kg

0,1 = 100 gram

PROD_SORT Sortering Heltal max: 2 147 483 647
PROD_MIN_BUY Minimum køb antal Heltal min: 0

max: 2 147 483 647

PROD_MIN_BUY_B2B B2B Minimum køb antal Heltal min: 0

max: 2 147 483 647

PROD_MAX_BUY Maksimum køb antal Heltal min: 0

max: 2 147 483 647

PROD_PHOTO_URL Billede sti Tekst max: 255 tegn Linket skal være

relativt. Eks.

PROD_FILE_URL Fil sti Tekst max: 512 tegn
PROD_PDF_URL1 Sti til PDF dokument Tekst max: 255 tegn Kræver PDF modul
PROD_PDF_URL_21

Sti til PDF dokument 2 Tekst

max: 255 tegn Kræver PDF modul
PROD_PDF_URL_31 Sti til PDF dokument 3 Tekst

max: 255 tegn

Kræver PDF modul
PROD_RETAIL_PRICE1 Vejl. Udsalgspris Decimal 0,00
PROD_COST_PRICE Kostpris Decimal 0,00
PROD_VAR_MASTER Produktet er variant master Boolean True eller False
PROD_NOTES Produktnotat Tekst max: 1000 tegn
PROD_PICTURE_ALT_TEXT Alt tekst til produktbillede Tekst max: 128 tegn
PROD_SITE_SPECIFIC_SORTING1 Site specifik sorteringsnummer Heltal 0 max: 2.147.483.647
ADVANCED (Avanceret)
VENDOR_NUM Leverandørnummer Tekst max: 255 tegn
PROD_UNIT_ID1 Enhedsnummer for enhedsbetegnelse Tekst min: 1 tegn

max: 50 tegn

Kan ses under

opsætning af Enheder

PROD_TYPE_ID Produkttype ID Heltal min: 0

max: 2 147 483 647

PROD_HIDDEN1 Skjult vare Boolean True eller False
PROD_HIDDEN_PERIOD_ID1 Periode ID (skjult vare) Tekst min: 1 tegn

max: 50 tegn

PROD_NEW1 Nyhed Boolean True eller False
PROD_NEW_PERIOD_ID1 Periode ID (nyhed) Tekst min: 1 tegn

max: 50 tegn

PROD_FRONT_PAGE1 Vist på forside Boolean True eller False
PROD_FRONT_PAGE_PERIOD_ID1 Periode ID (vist på forside) Tekst min: 1 tegn

max: 50 tegn

PROD_VAR_MASTER_ID Variant master ID Tekst max: 100 tegn
MAILLIST_EXPORT1 Mail list eksport Boolean True eller False
TOPLIST_HIDDEN1 Skjult på top lister Boolean True eller False
INTERNAL_ID Internt ID Heltal max: 2 147 483 647 X
PROD_UNIQUE_URL_NAME1 Angiv specifik URL Tekst max: 255 tegn
PROD_BARCODE_NUMBER EAN/Stregkode Tekst
PROD_GOOGLE_FEED_CATEGORY Google shopping katagori Tekst max: 100 tegn Det anbefales kun at kopiere dette felt fra eksporterede felter, da angivelsen af katagorien skal være helt nøjagtig.
OMIT_FROM_FREE_SHIPPING_LIMIT Undtag ved fragtfri grænse Boolean True eller False
DIRECT_LINK

Direkte link til produkt Tekst X Linket er genereret til at repræsentere en no-frames URL. Hvis der på site-niveau benyttes funktionen “Henvis til”, vil det være dette hoveddomæne der benyttes. Er der tilknyttet flere domæner til sitet, men ingen af dem er markeret som “henvis til”, benyttes det øverste på listen.
HIDDEN_FOR_MOBILE Deaktiver for mobil (Hvis mobil modulet er aktiveret) Boolean

True eller False

STOCK (Lager)
STOCK_COUNT Lager antal Heltal max: 2 147 483 647
STOCK_LIMIT Lav lager grænse Heltal min: 0

max: 2 147 483 647

PROD_DELIVERY1 Forventet leveringstid Tekst max: 50 tegn
PROD_DELIVERY_NOT_IN_STOCK1 Forventet leveringstid, hvis ikke på lager Tekst max: 50 tegn
PROD_LOCATION_NUMBER Lokationsnummer Tekst max: 50 tegn
INFO
PROD_CREATED Oprettelsesdato Dato dd-mm-yyyy tt:mm:ss X
PROD_CREATED_BY Varen oprettet af & Tekst max: 50 tegn X
PROD_EDITED Dato hvor produktet sidst blev rettet Dato dd-mm-yyyy tt:mm:ss X
PROD_EDITED_BY Varen rettet af & Tekst max: 50 tegn X
PROD_VIEWED Vist antal gange Heltal max: 2 147 483 647 X
PROD_SALES_COUNT Antal gange varen er solgt Heltal max: 2 147 483 647 X
DESCRIPTION (Beskrivelse)
DESC_SHORT1 Kort beskrivelse Tekst max: 1000 tegn Kan

indeholde linjeskift.

(CRLF) og HTML-kode

DESC_LONG1 Lang beskrivelse Tekst max: 4000 tegn Kan

indeholde linjeskift.

(CRLF) og HTML-kode

DESC_LONG_21 Lang beskrivelse 2 Tekst max: 8000 tegn Kan

indeholde linjeskift.

(CRLF) og HTML-kode

PROD_SEARCHWORD1 Søgeord Tekst max: 1000 tegn
META_DESCRIPTION1 Meta beskrivelse Tekst max: 1000 tegn
TITLE1 Produkttitel Tekst Max: 100 tegn
CUSTOM_FIELDS (Brugerdefinerede felter)
FIELD_11 Felt nr. 1 Tekst max: 100 tegn
FIELD_21 Felt nr. 2 Tekst max: 100 tegn
FIELD_31 Felt nr. 3 Tekst max: 100 tegn
FIELD_41 Felt nr. 4 Tekst max: 100 tegn
FIELD_51 Felt nr. 5 Tekst max: 100 tegn
FIELD_61 Felt nr. 6 Tekst max: 100 tegn
FIELD_71 Felt nr. 7 Tekst max: 100 tegn
FIELD_81 Felt nr. 8 Tekst max: 100 tegn
FIELD_91 Felt nr. 9 Tekst max: 100 tegn
FIELD_101 Felt nr. 10 Tekst max: 100 tegn
PRODUCT_CATEGORIES (Produktgrupper)
PROD_CAT_ID Produktgruppe ID Tekst min: 1 tegn

max: 50 tegn

x(ved nye produkter) x Se (4)
PRICES (Priser)*
CURRENCY_CODE2 Valuta ID Tekst min: 1 tegn

max: 50 tegn

X
PRICE_B2B_ID2 B2B gruppe ID Heltal min: -2

max: 2 147 483 647

X
AMOUNT2 Antal Heltal min: 1

max: 2 147 483 647

X
UNIT_PRICE Stykpris Decimal 0,00
AVANCE Avance Decimal 0,00

min: 0

max: 99.999

SPECIAL_OFFER_PRICE Tilbudspris Decimal 0,00
PRICE_PERIOD_ID Tilbudsperiode ID Tekst max: 50 tegn
MANUFACTURERS (Producenter)
MANUFAC_ID Producent ID Tekst min: 1 tegn

max: 100 tegn

PRODUCT_MEDIA (Medier)*
MEDIA_ID Medie ID Heltal min: 1

max: 2 147 483 647

MEDIA_NAME Medie navn Tekst max: 255 tegn
MEDIA_URL2 Fil sti Tekst max: 255 tegn X
MEDIA_ALT_TEXT Alternativ tekst Tekst max: 255 tegn
MEDIA_SORT Sortering Heltal max: 2 147 483 647

(1) – Sprog afhængigt felt

(2) – Feltet er obligatorisk i forbindelse med, hvis man vælger at importere Priser og/eller Medier som en del af Produkt importen.

(3) – Valideres for gyldige tegn med regulært udtryk ([a-zA-ZæøåÆØÅ0-9#,.&!@?£$%{}*_\-\s()|/~;:=¤+öäüÖÄÜ\[\]])*

* – Elementet og dets underelementer er ikke tilgængelig i CSV.

Elementet <MEDIA_ID/> er ikke obligatorisk, hvilket betyder, at man ikke behøver at specificere det/at tage det med i importen, hvis man ønsker at oprette et nyt medie objekt. Hvis man til gengæld ønsker at opdatere ét af de eksisterende medie objekter, skal elementet være med i dokumentet.

Hvis elementet <MEDIA_ID /> er specificeret, men der ikke findes et medie objekt med dette ID i databasen, oprettes der et nyt medie objekt, som får et nyt (løbende) ID.

(4): Der er mulighed for at angive en standard produktgruppe for en vare via et ”priority” attribut på PROD_CAT_ID elementet, som kan enten være 0 eller 1, hvor 1 betyder, at denne gruppe er valgt som standard. Der må kun være én standard gruppe, og derfor ”vinder” den sidste grupperelation, der er markeret som standard (alle andre relationer sættes til 0).

I princippen kan man nøjes med at sætte ”priority” til 1 på én af relationerne og undvære at sætte alle andre relationer til 0 – det bliver gjort automatisk.

prod_cat_atrib

Eksempel på XML fil:

Nedenstående vil normalt vil have indryk for overskuelighed, hvis du inspicerer filen i en tekst program som f.eks. Notepad++ eller lignende. Dette er kun de rå data.

Bemærk at filen er et eksempel på et produkt der har prislinjer i flere valuta og koli, så <PRICE> gentages 5 gange. Denne gentagelses struktur gælder også for andre elementer som f.eks. <MEDIA> og er det som XML kan og som ikke kan laves i CSV formatet.

<?xml version=”1.0″ encoding=”utf-8″?>
<PRODUCT_EXPORT type=”PRODUCTS”>
<ELEMENTS>
<PRODUCT>
<GENERAL>
<PROD_NUM>10000</PROD_NUM>
<LANGUAGE_ID>26</LANGUAGE_ID>
<PROD_NAME>Eksport produkt</PROD_NAME>
<EDBPriser_NUM>1111111111</EDBPriser_NUM>
<PROD_WEIGHT>1,0000</PROD_WEIGHT>
<PROD_SORT>50</PROD_SORT>
<PROD_MIN_BUY>1</PROD_MIN_BUY>
<PROD_MIN_BUY_B2B>1</PROD_MIN_BUY_B2B>
<PROD_MAX_BUY>10</PROD_MAX_BUY>
<PROD_PHOTO_URL>/images/eksport_produkt.jpg</PROD_PHOTO_URL>
<PROD_FILE_URL>/images/eksport_produkt_download.zip</PROD_FILE_URL>
<PROD_PDF_URL>/images/eksport_produkt_doc1.pdf</PROD_PDF_URL>
<PROD_PDF_URL_2>/images/eksport_produkt_doc2.pdf</PROD_PDF_URL_2>
<PROD_PDF_URL_3>/images/eksport_produkt_doc3.pdf</PROD_PDF_URL_3>
<PROD_RETAIL_PRICE>1000,00</PROD_RETAIL_PRICE>
<PROD_COST_PRICE>500,00</PROD_COST_PRICE>
<PROD_VAR_MASTER>False</PROD_VAR_MASTER>
<PROD_NOTES>Eksport produkt produktnotat</PROD_NOTES>
<PROD_PICTURE_ALT_TEXT>Eksport produkt foto</PROD_PICTURE_ALT_TEXT>
<PROD_SITE_SPECIFIC_SORTING>0</PROD_SITE_SPECIFIC_SORTING>
</GENERAL>
<ADVANCED>
<VENDOR_NUM>2222222222</VENDOR_NUM>
<PROD_UNIT_ID>1</PROD_UNIT_ID>
<PROD_TYPE_ID>0</PROD_TYPE_ID>
<PROD_HIDDEN>True</PROD_HIDDEN>
<PROD_HIDDEN_PERIOD_ID>P3</PROD_HIDDEN_PERIOD_ID>
<PROD_NEW>True</PROD_NEW>
<PROD_NEW_PERIOD_ID>P2</PROD_NEW_PERIOD_ID>
<PROD_FRONT_PAGE>True</PROD_FRONT_PAGE>
<PROD_FRONT_PAGE_PERIOD_ID>P2</PROD_FRONT_PAGE_PERIOD_ID>
<PROD_VAR_MASTER_ID></PROD_VAR_MASTER_ID>
<MAILLIST_EXPORT>True</MAILLIST_EXPORT>
<TOPLIST_HIDDEN>False</TOPLIST_HIDDEN>
<INTERNAL_ID>1055</INTERNAL_ID>
<PROD_UNIQUE_URL_NAME>Eksport produkt specifik</PROD_UNIQUE_URL_NAME>
<PROD_BARCODE_NUMBER>3333333333</PROD_BARCODE_NUMBER>
<PROD_GOOGLE_FEED_CATEGORY>Elektronik &gt; Kredsløb og komponenter &gt; Printkort</PROD_GOOGLE_FEED_CATEGORY>
<OMIT_FROM_FREE_SHIPPING_LIMIT>True</OMIT_FROM_FREE_SHIPPING_LIMIT>
<DIRECT_LINK>http://www.shop.accolon.dk/shop/eksport-produkt-specifik-1055p.html</DIRECT_LINK>
</ADVANCED>
<STOCK>
<STOCK_COUNT>50</STOCK_COUNT>
<STOCK_LIMIT>10</STOCK_LIMIT>
<PROD_DELIVERY>2-3</PROD_DELIVERY>
<PROD_DELIVERY_NOT_IN_STOCK>3-10</PROD_DELIVERY_NOT_IN_STOCK>
<PROD_LOCATION_NUMBER>4444444444</PROD_LOCATION_NUMBER>
</STOCK>
<INFO>
<PROD_CREATED>22-08-2018 09:54:46</PROD_CREATED>
<PROD_CREATED_BY>dfb</PROD_CREATED_BY>
<PROD_EDITED>22-08-2018 10:25:29</PROD_EDITED>
<PROD_EDITED_BY>dfb</PROD_EDITED_BY>
<PROD_VIEWED>0</PROD_VIEWED>
<PROD_SALES_COUNT>0</PROD_SALES_COUNT>
</INFO>
<DESCRIPTION>
<DESC_SHORT>Eksport produkt Kort beskrivelse</DESC_SHORT>
<DESC_LONG>Eksport produkt Lang beskrivelse</DESC_LONG>
<DESC_LONG_2>Eksport produkt Lang beskrivelse 2</DESC_LONG_2>
<PROD_SEARCHWORD>Eksport produkt Metatag søgeord</PROD_SEARCHWORD>
<META_DESCRIPTION>Eksport produkt Metatag beskrivelse</META_DESCRIPTION>
<TITLE>Eksport produkt Title Tag</TITLE>
</DESCRIPTION>
<CUSTOM_FIELDS>
<FIELD_1></FIELD_1>
<FIELD_2></FIELD_2>
<FIELD_3></FIELD_3>
<FIELD_4></FIELD_4>
<FIELD_5></FIELD_5>
<FIELD_6></FIELD_6>
<FIELD_7></FIELD_7>
<FIELD_8></FIELD_8>
<FIELD_9></FIELD_9>
<FIELD_10></FIELD_10>
</CUSTOM_FIELDS>
<PRODUCT_CATEGORIES>
<PROD_CAT_ID priority=”1″>1028</PROD_CAT_ID>
<PROD_CAT_ID priority=”0″>2048</PROD_CAT_ID>
</PRODUCT_CATEGORIES>
<PRICES>
<PRICE>
<CURRENCY_CODE>DKK</CURRENCY_CODE>
<PRICE_B2B_ID>0</PRICE_B2B_ID>
<AMOUNT>1</AMOUNT>
<UNIT_PRICE>900,00</UNIT_PRICE>
<AVANCE>0,00</AVANCE>
<SPECIAL_OFFER_PRICE>800,00</SPECIAL_OFFER_PRICE>
<PRICE_PERIOD_ID>P1</PRICE_PERIOD_ID>
</PRICE>
<PRICE>
<CURRENCY_CODE>DKK</CURRENCY_CODE>
<PRICE_B2B_ID>0</PRICE_B2B_ID>
<AMOUNT>10</AMOUNT>
<UNIT_PRICE>800,00</UNIT_PRICE>
<AVANCE>0,00</AVANCE>
<SPECIAL_OFFER_PRICE>700,00</SPECIAL_OFFER_PRICE>
<PRICE_PERIOD_ID>P1</PRICE_PERIOD_ID>
</PRICE>
<PRICE>
<CURRENCY_CODE>DKK</CURRENCY_CODE>
<PRICE_B2B_ID>-1</PRICE_B2B_ID>
<AMOUNT>1</AMOUNT>
<UNIT_PRICE>600,00</UNIT_PRICE>
<AVANCE>0,00</AVANCE>
<SPECIAL_OFFER_PRICE>0,00</SPECIAL_OFFER_PRICE>
</PRICE>
<PRICE>
<CURRENCY_CODE>EURO</CURRENCY_CODE>
<PRICE_B2B_ID>0</PRICE_B2B_ID>
<AMOUNT>1</AMOUNT>
<UNIT_PRICE>100,00</UNIT_PRICE>
<AVANCE>0,00</AVANCE>
<SPECIAL_OFFER_PRICE>90,00</SPECIAL_OFFER_PRICE>
<PRICE_PERIOD_ID>P1</PRICE_PERIOD_ID>
</PRICE>
<PRICE>
<CURRENCY_CODE>EURO</CURRENCY_CODE>
<PRICE_B2B_ID>0</PRICE_B2B_ID>
<AMOUNT>10</AMOUNT>
<UNIT_PRICE>90,00</UNIT_PRICE>
<AVANCE>0,00</AVANCE>
<SPECIAL_OFFER_PRICE>80,00</SPECIAL_OFFER_PRICE>
<PRICE_PERIOD_ID>P1</PRICE_PERIOD_ID>
</PRICE>
<PRICE>
<CURRENCY_CODE>EURO</CURRENCY_CODE>
<PRICE_B2B_ID>-1</PRICE_B2B_ID>
<AMOUNT>1</AMOUNT>
<UNIT_PRICE>60,00</UNIT_PRICE>
<AVANCE>0,00</AVANCE>
<SPECIAL_OFFER_PRICE>0,00</SPECIAL_OFFER_PRICE>
</PRICE>
</PRICES>
<MANUFACTURERS>
<MANUFAC_ID>MIC</MANUFAC_ID>
</MANUFACTURERS>
<PRODUCT_MEDIA>
<MEDIA>
<MEDIA_ID>105</MEDIA_ID>
<MEDIA_NAME></MEDIA_NAME>
<MEDIA_URL>/images/box1.jpg</MEDIA_URL>
<MEDIA_ALT_TEXT>boxen</MEDIA_ALT_TEXT>
<MEDIA_SORT>10</MEDIA_SORT>
</MEDIA>
</PRODUCT_MEDIA>
</PRODUCT>
</ELEMENTS>
</PRODUCT_EXPORT>

Flytning af vare fra en produktgruppe til en anden.

Ved import af produkter findes der 2 ekstra funktioner:

Slet de eksisterende produktgruppe relationer:

prod_import_options1

Når den er aktiveret, sletter importen alle produktgrupperelationer for de varer der er i filen.

Derefter benytter webshoppen så de tilknytninger der er i den fil der importeres.

Eksempel, her er eksporteret en vare i CSV format, de eneste oplysninger der medtages er varenummer, sprog id og produktgruppenummer.

PRODUCTS

PROD_NUM;LANGUAGE_ID;PROD_CAT_ID

“1234test”;”46″;”11317″

Hvis nummeret til sidst ændres til f.eks. 11316 samtidigt med at indstillingen ovenfor er aktiveret, vil varen blive flyttet til den nye gruppe.

Er indstillingen ikke markeret, vil varen optræde i begge grupper, da importen så blot tilføjer en gruppe mere på varen.

Opdater kun eksisterende produkter:

prod_import_options2

Hvis denne er aktiveret, vil der under import ikke oprettes nye produkter. Det vil sige at der alene vil opdateres allerede eksisterende produkter i shoppen.

Du finder dokumentationen til DanDomain Webshop her: https://webshop-help.dandomain.dk x