Ikonforklaring

Her vises de ikoner som går igen flere steder i shoppen. Der vil på forskellige sider i administrationen forekomme andre ikoner, og disse vil altid være beskrevet i hjælpen for den pågældende side.

De generelle ikoner er:

image9 – Gem / aktiver ændringer

image10 – Tilføj / opret ny

image11 – Slet / fjern valgte

image673 – Rediger / Vis flere indstillinger

vis_billede – Vis tilknyttet billede

image13 – Gå direkte til produkt

vaelg_periode – Vælg periode

indsaet_mediearkiv – Indsæt billede fra mediearkiv

upload_billed – Upload billed fra egen computer

image458 – Søg / find produkt

image17 – Viser shoppens changelog / sidst tilføjede funktioner og rettelser

image18 – Starter en kørsel / går videre / starter søgning

image19 – Åbner shop hjælpen

image21 – Viser en hjælpevideo, på de sider hvor dette er tilgængeligt

image523 – Opret ny produktgruppe


Du finder dokumentationen til DanDomain Webshop her: https://webshop-help.dandomain.dk x