Egne HTML sider

Her vises eksempler på direkte link til en egen HTML side.

Altså sider som er lavet i for eksempel Frontpage, og uploadet via shoppens mediearkiv, eller ftp. Eksemplet der bruges her linker til en egen HTML side som hedder kundepleje.html, og som ligger i en mappe kaldet diverse i images mappen.

Stien til filen er altså:  /images/diverse/kundepleje.htm

Domænenavnet i eksemplerne erstattes af eget domænenavn. I eksemplerne nedenunder skal http://642142.shop07.dandomain.dk altså erstattes af eget domæne http://www.deres-domain.dk

Skal man linke til egne html sider i shoppen, skal linket startes med /shop/external, efterfulgt af den relative sti til siden der skal vises. Et link fra shoppen (f.eks. på forsiden) vil altså ud fra vores eksempel se sådan ud:
/shop/external/images/diverse/kundepleje.htm

Et link til shoppen (f.eks. fra et nyhedsbrev), vil ud fra vores eksempel se sådan ud:
http://642142.shop07.dandomain.dk/shop/external/images/diverse/kundepleje.htm

Hvis der benyttes et alias, skal det alias indgå i linket til shoppen:

image25

I eksemplet hedder aliaset B2B, og linket ser sådan ud:

http://642142.shop07.dandomain.dk/shop/B2B/external/images/diverse/kundepleje.htm