Addthis.com

Generelt

Addthis.com er en side der giver mulighed for på simpel vis at implementere deling af shopsider på de mest populære sociale medier som feks. Facebook og Twitter. Endvidere kan der gives mulighed for at tilføje en specifik side til browserens bogmærker, dele den med andre via email, osv. Funktionaliteten er gratis at benytte, men kræver dog registrering for at benytte nogle af de avancerede funktioner.

Nedenstående er en guide til hvordan koden fremskaffes og indsættes i en DanDomain Webshop. Det er ikke noget der supporteres yderligere ud over nedenstående eksempel.

Mere info kan findes på addthis.com‘s hjemmeside

Find koden der skal benyttes

Start med at gå ind på addthis.com’s hjemmeside (klik her), og vælg “Get Code”. Du vil evt. blive bedt om at registrere dig, hvilket anbefales. Registreringen er gratis.

Start med at vælge typen af kode der skal genereres. Her vælges “Website” (1). Marker derefter den stil/udseende du ønsker knapperne skal have (2). Kopier derefter koden. Du kan kopiere koden direkte til udklipsholderen ved at klikke “Grab It” (3):

addthis

Indsæt koden i shoppen

Koden man har fået fra addthis.com’s hjemmeside, og som nu ligger i udklipsholderen, kan indsættes i et vilkårligt af shoppens kodefelter, alt efter hvor man ønsker funktionen vist. I eksemplet herunder er funktionen indsat på varekort visningen i shoppen. Derfor indsættes koden under Design -> Tekster/knapper – Produktkort i feltet “Kodefelt”:

712addthis02

Resultatet ser så sådan ud:

712addthis03