Trustpilot

Generelt

Shoppen er fuldt integreret med Trustpilot. Via Trustpilot har du mulighed for at lade dine kunder bedømme din shop, og vise den gennemsnitlige bedømmelses-score grafisk i shoppen, samt udsnit af kundernes anmeldelser. Anmeldelserne laves af brugerne direkte på Trustpilots hjemmeside, via en email som fremsendes til kunden 7 dage efter en ordre er gennemført. Funktionaliteten kræver en aftale med www.trustpilot.dk

Du kan læse meget mere om Trustpilot, deres bedømmelsessystem, priser og tilmelding mm. på deres hjemmeside HER

Indsættelse af kode

Når du er tilmeldt Trustpilot, kan du fra Trustpilots side få udleveret et stykke kode til indsættelse i din shop, som indsætter en grafisk visning af din samlede bedømmelse (en såkaldt TrustBox). Koden varierer alt efter hvilket udseende du vælger, men på Trustpilots egen hjemmeside har de en guide der kan generere den kode du skal indsætte. Du finder deres guide på følgende link:

https://support.trustpilot.com/hc/da/articles/203840826

Koden vil bestå af to kodestumper:

• Et <SCRIPT>-tag der skal indsættes i HEAD sektionen i shoppen. Dette kan gøres i kodefeltet under Indstillinger -> Site -> Rediger Site i shopadministrationen.
    • Et <DIV>-tag der skal indsættes det sted i shoppens design, hvor man ønsker TrustBox-funktionen skal vises. Dette kan kræve designerhjælp at få placeret ordentligt.

Indsamling af anmeldelser

Når du er oprettet ved Trustpilot, har du mulighed for at generere en email som fremsendes til kunden.

I denne mail opfordres kunden til at give en anmeldelse af din shop. Mailen afsendes automatisk 7 dage efter ordren er lavet. Mailen er altså ikke afhængig af ekspeditions / faktura dato, men udelukkende den dato ordren er lavet.

For at få denne mail afsendt gøres følgende:

1. Log ind på din partnerside hos Trustpilot (http://b2b.trustpilot.dk)
    2. Gå under menupunktet “Få anmeldelser” og klik herunder på Automatisk Feedback Service. Her finder du din personlige Trustpilot email, som omdanner kopier af dine ordrebekræftelses emails til anmeldelses mails. Kopier den viste email adresse:
      Webshop Trustpilot AFS kopier email
    3. Indsæt nu den kopierede emailadresse i shoppen, som en sekundær adresse der afsendes ordrebekræftelse til.
      Det gøres under Indstillinger –> Shop indstillinger –> Fanebladet Ordrer.
      Adressen indsættes efter den adresse der er indtastet i feltet “Send til mailadresse”, med et semikolon som adskillelse:
      image36
    4. For at Trustpilot ved hvilken mailadresse der skal sendes anmeldelses-mails til, skal der indsættes et struktureret data snippet script i kilden af shoppens ordrebekræftelse.Scriptet stilles til rådighed i Trustpilot’s artikel på https://support.trustpilot.com/hc/da/articles/221618467-S%C3%A5dan-tilf%C3%B8jer-du-en-struktureret-data-snippet-for-Automatisk-Feedback-Service-AFS-Flg. kodestump kan indsættes på første linje i kilden af “Ordrebekræftelse til butik”-skabelonen i shopadministrations Design -> Emailskabeloner -> Ordrebekræftelse til butik -> Rediger emailskabelon -> Kilde:

Indsæt AFS script i kilde af mailskabelon