Trustpilot

Generelt

Shoppen er fuldt integreret med Trustpilot. Via Trustpilot har du mulighed for at lade dine kunder bedømme din shop, og vise den gennemsnitlige bedømmelses-score grafisk i shoppen, samt udsnit af kundernes anmeldelser. Anmeldelserne laves af brugerne direkte på Trustpilots hjemmeside, via en email som fremsendes til kunden 7 dage efter en ordre er gennemført. Funktionaliteten kræver en aftale med www.trustpilot.dk

Du kan læse meget mere om Trustpilot, deres bedømmelsessystem, priser og tilmelding mm. på deres hjemmeside HER

Indsættelse af kode

Når du er tilmeldt Trustpilot, kan du på deres side få udleveret et stykke kode til indsættelse i din shop, som indsætter en grafisk visning af din samlede bedømmelse (en såkaldt TrustBox). Koden varierer alt efter hvilket udseende du vælger, men på Trustpilots egen hjemmeside har de en guide og en konfigurator der kan generere det kode du skal indsætte. Du finder deres guide på følgende link:

https://support.trustpilot.com/hc/articles/204123713-TrustBox-bibliotek

Ofte vil koden bestå af 2 dele:

• <SCRIPT> tag – Skal indsættes i HEAD sektionen i shoppen. Dette kan gøres i kodefeltet under Indstillinger – Site – Rediger Site
  • <DIV> tag – Kan indsættes i en hvilken som helst sides kodefelt under Design –> Tekster/knapper. Indsat i f.eks. højre rammes kodefelt, vil grafikken indsættes i denne ramme:

Indsamling af anmeldelser

Når du er oprettet som Trustpilot-partner, har du mulighed for at generere en email som fremsendes til kunden. I denne mail opfordres kunden til at give en anmeldelse af din shop. Mailen afsendes automatisk 7 dage efter ordren er lavet. Mailen er altså ikke afhængig af ekspeditions / faktura dato, men udelukkende den dato ordren er lavet. For at få denne mail afsendt gøres følgende:

1. Log ind på din partnerside hos Trustpilot (http://b2b.trustpilot.dk)
  2. Gå under menupunktet “Samle anmeldelser”. Her finder du din personlige Trustpilot email, som omdanner kopier af dine ordrebekræftelses emails til anmeldelses mails. Kopier den viste email adresse:
    image37
  3. Indsæt nu den kopierede email adresse i shoppen, som en sekundær adresse der afsendes ordrebekræftelse til. Det gøres under Opsætning –> Shop indstillinger –> fanebladet ordrer. Adressen indsættes efter den adresse der er indtastet i feltet “Ordre emailadresse”, med et semikolon som adskillelse:
    image36