Kurv

Generelt

På siderne Design -> Tekster/knapper -> Kurv, og Design -> Skins -> Kurv kan man redigere de farver, baggrunde, tekster og så videre der berører kurven i shoppen.

Kurvskabelon

Via Design -> Skins -> Kurv kan man vælge hvilken skabelon kurven skal benytte. Skabelonen bestemmer hvor de forskellige elementer i kurven udskrives i forhold til hinanden:

kurv

På skabelon nummer 3, 4 og 5 er hele kurv arealet ét stort element der kan klikkes på med musen for at komme videre til “Vis kurv”. Funktionen er markeret ved en hånd over skabelonen som illustreret ovenfor.

Bemærk: Hvis skabelon 3, 4 eller 5 er valgt, vil man ikke kunne benytte integreret betalingsvindue i shoppen
Er der via Avanceret Designer modulet oprettet en egen kurv skabelon, kan denne også tilkobles her, via feltet “Egne skabeloner”.