Indpakning

Generelt:

Webshoppen muliggør at tilbyde indpakning. Det ved at oprette et produkt der feks hedder Indpakning, og tilknytte dette produkt til indpakningsfunktionen under Opsætning –> shop indstillinger –> Ordrer. Indpakningen kan vælges for hvert enkelt produkt i kurven, og have en fast pris pr. indpakning.

Bemærk: Indpakningsfunktionen virker ikke for produktkonfigurator varer!

Opsætning:

1. For at benytte indpakningsmuligheden, skal der oprettes et produkt der udgør indpakningen. I eksemplet herunder er der oprettet et produkt med varenavnet “Indpakning” (Dette navn vises på ordrebekræftelsen). Indpakningen er sat til at have en pris på 10 kroner inkl. moms pr. styk. Bemærk at indpakningen som andre gebyrer i shoppen IKKE kan have et billede tilknyttet. Samtidig anbefales det at skjule denne vare, så den ikke kan købes for sig selv.
  2. Tilknyt det netop oprettede “indpaknings-produkt” til indpakningsmuligheden under Opsætning –> Shop Indstillinger –> Fanebladet Ordrer –> Kurv, i feltet Indpakning produktnummer :
    1
    Er der ikke tilknyttet noget produktnummer her, vises muligheden for indpakning ikke.
  3. Tilret evt. teksten (valgfrit) der vises under Vis Kurv via Design –> Tekster/Knapper –> Vis Kurv, i feltet Indpakning overskrift:
    2

Sådan ser det ud for kunden:

Når en vare lægges i kurven, og Vis Kurv vises for første gang, vil kunden have en mulighed for at sætte markering i Tilføj indpakning:

3

Når kunden så markerer Tilføj indpakning for den specifikke vare, tilføjes der en ekstra varelinje umiddelbart under produktet, med varenavnet fra indpaknings-varenummeret man har oprettet. I dette tilfælde bare “Indpakning“. Samtidig opdateres kurven med den nye total pris:

4

Indpakningen vælges pr. produkt, hvilket så giver mulighed for kun at vælge indpakning for enkelte produkter: