Topmenu

Med topmenuen navigerer man i shoppen. Den består af menupunkter, der kan redigeres. Eks. link til Vis kurv, Bestil, Profil, Vilkår.

Det er muligt at lave egne menupunkter i administrationen under Design –> Topmenu. Se 3.3 Topmenu.

topmenubillede

Nyheder

Hvis man trykker på nyheder i topmenuen, vises en liste med de varer, som er markeret nyheder i shoppen. Man udvælger de varer der skal være nyheder under punktet Produkter, hvortil der skal oprettes en nyhedsperiode under punktet Periodestyring. Varerne vises med et nyhedsikon, indenfor den givne periode.
Eksempel på vareliste med visning af periode for nyheder:

nyheder-listing

Tilbud

Her vises en vareliste med de varer der er på tilbud. Man kan ikke selv vælge, hvilke varer man ønsker vist på tilbudssiden, da listen automatisk genereres med alle produkter der har en gyldig periode og tilbudspris. Her henvises til menupunktet Produkter.
Eksempel på vareliste med visning af tilbudsvarer:

tilbud-listing

Profil

Her vises firmaprofilen. Siden redigeres i administrationen under Design –> Tekster/knapper –> Profil.

Vilkår

Her vises vilkår/forretningsbetingelser. Siden redigeres i administrationen under Design –> Tekster/knapper.  DanDomain har allerede lagt en del vejledende tekst ind for vilkår / forretningsbetingelser, vær opmærksom på at dette kun er vejledende og ikke nødvendigvis overholder nationale love.

Top10 mest solgte og Top10 mest viste

Her vises de “Top10 mest solgte varer” i shoppen og “Top10 mest viste” varer i shoppen, inkl. de varer der er søgt mest på internt. Denne opdateres, når der trykkes ind på selve varekortet og den lange beskrivelse vises.

top10solgte-viste