Kunder

I kundekartoteket kan man få vist alle kunder eller søge efter en bestemt kunde eller kundetype, og rette data for den specifikke kunde. Det kan feks. være hvilken kundegruppe kunden er tilknyttet, tildele en kunderabat som altid udløses når kunden handler, eller bestemme om kunden skal have fragtfri levering:

561kunder01

561kunder02

B2B grupper

561kunder03

Her oprettes B2B grupper. Hvis feltet Standard for nye kunder markeres, vil kunder som anmoder om et B2B login automatisk blive oprettet i denne gruppe. Det kan bruges, hvis man under Opsætning –>Shopindstillinger –> Moduler –> B2B Indstillinger har valgt Autogodkend B2B Oprettelse.

Redigering af allerede oprettede B2B grupper.

561kunder04

Kundenumre oprettes fortløbende, jf. valgte under Opsætning –> Shop Indstillinger –> Ordre –> Gennemførelse.

Skulle det ske, at de automatisk oprettede kundenumre eksisterer i forvejen, vil disse blive tilføjet strengen: “DD_” foran nummeret.

Avanceret søgning

Udover simple søgning er der også mulighed for at lave en avanceret søgning.
Avanceret søgning åbnes ved at gå ind under fanebladet Avanceret

561kunder05

De forskellige søgekriterier giver følgende muligheder:

Kundetype Her kan der filtreres på privatkunder og virksomhedskunder
Kundegruppe Her kan afgrænses så man kan søge på kunder i en bestemt kundegruppe
Gælder for Her afgrænses søgningen til en bestemt B2B gruppe.
B2B Kunde
Ikke godkendt B2B Denne bruges, hvis man vil søge blandt ikke godkendte B2B kunder, eller vil have vist disse kunder.
Søgekriterier Her vælges de forskellige kriterier man ønsker at søge på, for at præcisere søgningen. Der er tale om en AND søgning.
Der kan vælges mellem følgende felter.
561kunder06
Starter med Søgeren viser kun de resultater der starter med det tastede.