Fanebladet Billeder

Fanebladet Billeder benyttes, hvis det ønskes at vise flere billeder på et produkt.
Bemærk: Billeder skal være uploaded via mediearkivet og IKKE via FTP for at dette vil virke. Det skyldes at billederne skal skaleres.

Efter produktet er oprettet, og der er trykket Gem, fremkommet fanebladet Billeder:

fanebladet-billeder

upload-flere-billeder: Upload flere billeder fra et lokalt drev
upload-billede-knap: Upload et enkelt billede fra et lokalt drev
vaelg-fra-mediearkiv-knap: Tilknyt et billede fra mediearkivet
se-billede-knap: Vis et tilknyttet billede
fjernlinje: Fjern et tilknyttet billede fra varen (Bemærk at billedet samtidig slettes fra mediearkivet, med mindre det er tilknyttet til andre produkter)

Billeder kan indeholde følgende parametre:

Filnavn: Angiver navn og sti til billedet
Link Bruges ikke i DanDomain shop version 8 og op.
Alt text: Angiver tekst der vises ved mouse over. Denne tekst vises i stedet for billedet i browsere som er sat til ikke at vise billeder og bruges af søgemaskiner til at indexere indhold.
Alt text kan differentieres efter site
Sortering: Angiver i hvilken rækkefølge billedet skal vises.

På varekortet vises nu de billeder der er valgt for varen, og vil blive vist jf. opsætning af billeder under:

Opsætning –> Shop Indstillinger –> Billeder –> Produktrelateret:

medier4