Ordrebekræftelsen

Når ordren er blevet godkendt af kunden, vises ordrebekræftelsen på kundens skærm. Samtidigt sendes der evt. også en ordrebekræftelse til kunden og en ordre til dig som shopejer via mail. Med brug af gavekort funktionaliteten er der nogle ekstra tekstfelter der skal integreres i dine emailskabeloner. Selve teksterne kan redigeres under Design -> Tekster/Knapper -> Bestil step 4 . Ved skærmbekræftelsen er disse tekster automatisk indsat når gavekortfunktionen er slået til.

De relevante variabler og hvad de henviser til

Variabel Beskrivelse
[[GIFTCERTIFICATEDOWNLOADHEADER]] Denne kan bruges som overskrift på en gavekortsektion i mailen til kunden. Standardteksten er ”Hent gavekort” og kan redigeres under Design -> Tekster/Knapper > Bestil step 4.
[[GIFTCERTIFICATEDOWNLOADLINKS]] Dette er link teksten på det link kunden kan trykke på for at hente Gavekorts Pdf’en. Standardteksten er ”Gavekort link” og kan redigeres under Design -> Tekster/Knapper -> Bestil step 4 . Hvis ordren indeholder mere end 1 gavekort, vil der komme et link for hvert gavekort (3 per linje). Der vil desuden komme et miniature billede af gavekortet.
[[GIFTCERTIFICATETEXT]] Standardteksten er ”Betalt med gavekort” og kan redigeres under Design -> Tekster/Knapper -> Bestil step 4.
[[GIFTCERTIFICATEAMOUNT]] Hænger sammen med ovenstående og er den variabel der udskriver selve beløbet der er blevet betalt via gavekort.
[[GIFTCERTIFICATEREMAININGPAYMENTTEXT]] Standardteksten er ”Restbeløb til betaling” og kan redigeres under Design -> Tekster/Knapper -> Bestil step 4.
[[GIFTCERTIFICATEREMAININGPAYMENTAMOUNT]] Hænger sammen med ovenstående og er den variabel der udskriver selve beløbet til restbetaling.

Her er et eksempel på en mulig opsætning af variablerne i vores standard skabelon; hvis du selv har designet en skabelon, skal du indsætte dem et tilsvarende sted:

Gavekort_mailskabelon