Begynd her

Kom godt i gang

Log ind i administrationen.

Åben i en browser: http://www.deres-navn.dk/admin/ (deres-navn udskiftes med eget domænenavn).

Login med tildelt brugernavn og password:

loginscreen2

Administration

Nu skal webshoppen konfigureres.

1. Vælg menupunktet Opsætning –> Shopindstillinger –> Ordre –> Ordrebekræftelseordrebekræftelse2
  2. I feltet Send til mailadresse tastes den mailadresse, hvortil ordrermails skal sendes.
  3. I feltet Afsenderadresse tastes den mailadresse, der skal stå som afsender på ordremails.
  4. Der kan desuden vedhæftes et dokument til ordrebekræftelsen.
  5. Tryk savebutton

Din shop er nu klar til brug!

Informationer til kunder om forretningsbetingelser og rettigheder

Standard tekster kan rettes efter behov.

Teksterne findes under: Design –> Tekster/Knapper –> Bestil step 4:

forretningsbetingelser

DanDomain fralægger sig ansvar for indhold og omfang. Det anbefales derfor at læse standardteksten igennem, og rette det fornødne.