Kurv

Når kunden har trykket på “læg i kurv” knappen, flyttes varen til kurven. Kurven viser samlet antal varer i kurven, samt den totale pris.
Hvis kunden ønsker at se indholdet i kurven, trykkes på overskriften i kurven, “Vis kurv”.
Alle tekster kan rettes i administrationen under Design  –> Tekster/knapper

Layoutet kan rettes i administrationen under Design –>  Skins

Kurv - cygnet

For skins med eget layout, så som clean skin’et kan opstillingen være anderledes,
samt at der kan være begrænsninger for brug af baggrundsbillede m.v.
Vist herunder er kurven for clean skin, foldet ud ved at holde musen over kurven i højre hjørne.

kurv - clean2