Butik

Findes i shoppen her: Indstillinger –> Shopindstillinger –> Fanebladet Layout

butik

Felt Beskrivelse
Butik lukket Vælger om shoppen skal vise en midlertidig side, med nedenstående besked tekst.
Butik lukket besked (max 255 tegn)* Hvis der er markeret flueben i “Butik lukket”, vil denne besked vises til besøgende kunder, i stedet for selve shoppen.
Se eksempel herunder.
Tillad RSS /rå XML visning Gør det muligt at vise forside, vareliste, varekort og kurv som rå XML.

* Hvis 255 tegn ikke er nok, kan der benyttes HTML kode (iframe) til at indkalde et HTML dokument, der uploades til mediearkivet.

Eksempel på kode der kan indsættes “Butik lukket besked” feltet:

For at det er muligt at se shoppen mens kunderne ikke kan, skal du bruge en URL tilføjelse: &bypassshopclosed=1
Den samlede URL kunne derfor se ud som denne: http://dit-domæne.dk/shop/frontpage.html&BypassShopClosed=1

Ved tryk på “Vis butik” knappen visbutik i administrationen, vil shoppen automatisk lave URL tilføjelsen.

butiklukket