Billede på varekort

Et produktbillede består af 4 billeder i forskellige størrelser:

1. filnavn.jpg (billedet der bliver vist på varekortet i shoppen)
  2. filnavn-t.jpg (billedet der bliver vist på varelisten i shoppen)
  3. filnavn-p.jpg (billedet der bliver vist på varepopup i shoppen)
  4. filnavn-r.jpg (billedet der bliver vist på relaterede varer i shoppen)

Dog skal der kun uploades et billede, da funktionen Autoscaler i samarbejde med de indstillinger man laver under Opsætning –> Shop indstillinger –> Billeder –> Produktrelateret automatisk opretter disse ekstra billeder.

Medie_arkiv_39tn Medie_arkiv_40tn Medie_arkiv_41tn

Upload billede til varekort

1. Åben en vare og under Generelt –> Foto vælges ikonet 5104varekort03 Upload billede

5104varekort01

2. Vælg en fil ved at trykke på knappen Browse… / Gennemse….

Bemærk! Forbrug angiver samlet størrelse af de mediefiler der ligger i images mappen og undermapper.

5104varekort04

3. Find det ønskede billede lokalt på computeren og vælg Open / Åben.

4. Det er vigtigt, at punktet Autoscaler er afkrydset, da denne funktion genererer de billeder der skal bruges på et varekort. Størrelsen på billederne defineres under punktet Opsætning –> Shop indstillinger –> Billeder –> Produktrelateret

5104varekort05

5. Billedet er nu uploadet og kan findes under Mediearkiv.

HUSK! Tryk 5104varekort06 på varekortet før det forlades ellers er billedet ikke blevet tilknyttet.

5104varekort07

Vælg billede fra Mediearkiv til varekortet.

1. Åben en vare og under punktet Generelt –> Foto vælges ikonet 5104varekort08 Indsæt fra mediearkiv.

5104varekort09

2. Vælg billedet der skal bruges.

5104varekort10

3. Efter tryk på 5104varekort06 vil billedet kunne ses i shoppen.

5104varekort07