Profil

Nedenstående eksempel viser links til siden Profil. I alle link tilfælde vil teksten markeret med rødt, kunne udskiftes med det i skemaet beskrevne link til den side man ønsker at få vist. Siderne er nærmere beskrevet her: Faste Sider

I eksemplerne nedenunder skal http://642142.shop07.dandomain.dk altså erstattes af http://www.deres-domain.dk

Link fra shoppen (f.eks. på forsiden) kan se sådan ud: /shop/profile.html

Link til shoppen, f.eks. fra et nyhedsbrev, kan se sådan ud: http://642142.shop07.dandomain.dk/shop/profile.html

Hvis der benyttes et alias indgår det i linket til shoppen:

image25

I eksemplet hedder alias’et B2B, og linket vil så se sådan ud: http://642142.shop07.dandomain.dk/shop/B2B/profile.html

Bemærk: Ved link fra shoppen skal der ikke ættes domænenavn foran linket. Linket skal være relativt.

Diverse parametre til tip.html

“Anbefal til ven” (tip.html) i DanDomain WebShop kan kaldes med forskellige parametre.

For at bestemme “Emne” og “Besked” i “Anbefal til ven” formen kan tip.asp kaldes med nedenstående parametre.

Eksempel på URL adresse:

http://demoshop3.dandomain.dk/shop/tip.asp?subject=Her er et emne&msg=Dette er en besked

(Linker direkte til tip.asp med “Emne” og “Besked”)

http://demoshop3.dandomain.dk/shop/default.asp?Page=tip.asp?subject=Her%20er%20et%20emne%26msg=Dette%20er%20en%20besked

(Det er også muligt at kalde tip.asp igemmen page parameteren, for at få vist siden i shoppens layout. For at få det til at fungere perfekt kan mellemrum ” ” udskiftes med “%20” og “&” udskiftes med “%26”

/ = %2F

Disse tegn skal udskiftes med de koder der hører til.)