Pacsoft

Hvad er Pacsoft

Pacsoft er Postdanmarks online system til at udskrive pakkelabels. Disse pakkelabels kan du sætte på dine pakker. Og når du så sender dem afsted via Postdanmark, kan de så aflæse din kundes leveringsadresse samt hvilke serviceydelser du og kunden har tilvalgt til forsendelsen.
Dandomain har i samarbejde med Postdanmark lavet en integration mellem din webshop og Pacsoft. Dette gør det er nemt for dig at overføre de valg kunden laver om forsendelsen i din webshop, til Pacsoft. Efterfølgende behøver du så kun at logge dig ind i Pacsoft og trykke udskriv. Altså ingen manuel indtastning i Pacsoft systemet. Dette sparer tid for dig i din dagligdag.
Benyt menuen i det fremhævede felt til at vælge underside