B2B Links

B2B links

Med B2B-modulet kan følgende statiske sider benyttes:

Links til B2B-sider Beskrivelse:
/shop/b2blogin.html Viser log ind-side for B2B kunde. Er man logget ind, vises priser for pågældende B2B-gruppe, oprettet på de enkelte varer eller for den enkelte gruppe.
/shop/b2blogin.html?Logout=1 Logger kunden ud. Punktet bør kun vises, når kunden allerede ér logget ind. Det gøres ved at fjerne fluebenet i “B2B” som vist herunder.
/shop/addb2b.html Viser siden hvor kunden kan anmode om at blive B2B kunde. Når anmodningen er modtaget, vil den figurere under Kunder –> Fanebladet Avanceret –> Ikke godkendte B2B

VIGTIG! – Husk at aktivere denne funktion under Opsætning –> Shopindstillinger –> Moduler –>  B2B –> Tillad anmodning om B2B kundeoprettelse

Ovenstående links oprettes typisk i shoppens Topmenu. Det gøres under Design –> Topmenu, eksempelvis som vist herunder:

5652b2bdesign01

Avancerede links (parametre)

Landing page:

Man kan via b2b login linket, gøre så kunden med det samme lander på et specifikt produkt, eller vareliste, når der er logget ind.

Vareliste:  /shop/b2blogin.html?prodcatid=7  hvor produkt kategori nummer 7 bliver vist efter kunden er logget ind.
Produkt:  /shop/b2blogin.html?productid=XXX  hvor XXX erstattes med varens produktnummer

Prodcatid nummeret til varelisten findes ved at klikke ind på selve gruppen i shoppens administration, og finde nummeret via det direkte link. I eksemplet herunder er det tallet 7 der skal bruges, da det er det første tal umiddelbart efter den sidste bindestreg:

b2blandingpage

Et par eksempler mere kan ses her:

minshop.dk/shop/bukser-2012s giver et prodcatid der er 2012
minshop.dk/shop/t-shirts-8c1 giver et prodcatid der er 8
minshop.dk/shop/trøjer-2s giver et prodcatid der er 2
minshop.dk/shop/sko-152c1 giver et prodcatid der er 152

Direkte login:

En kunde kan logge direkte ind i shoppen. Kundens brugernavn og password skal da indgå i linket.

http://ditdomæne.dk/shop/b2blogin.html&login=1&username=x&password=x

X’et efter henholdsvis username= og password= erstattes af kundens brugernavn og password.