Scroll i main

Findes i shoppen her: Indstillinger –> Shopindstillinger –> Fanebladet Layout

sideindhold

Felt Beskrivelse
Tilføj Scroll i main Aktiverer scrollbar i hovedfeltet, hvor varelister med mere vises.

Det gør, at logo, produktmenu osv. altid er synlige. Aktiveres dette ikke vil varelister og sider der er længere end skærmens højde, “skubbe” bunden af shoppen, og når der så scrolles, er det hele vinduet man scroller med.

Bemærk: Aktivering betyder også, at shoppen ikke kan huske kundens position på en vareliste efter, at kunden har klikket på et produkt på listen for at læse mere om det.