Gavekort

Findes i shoppen her: Indstillinger –> Fanebladet Moduler –> Gavekort

OBS: Når gavekort funktionen først er slået til i shoppen, vil den ikke kunne slås fra igen.

Her aktiveres og bestemmes indstillinger for Gavekort modulet.
Der kan læses meget mere om selve opsætningen af gavekort her.

gavekort1

For at aktivere gavekort funktionen, skal der trykkes på “Aktiver gavekort funktionalitet”
OBS: Når gavekort funktionen først er slået til i shoppen, vil den ikke kunne slås fra igen.

Felt Beskrivelse
Valuta Ikke redigerbart
Beregn moms ved køb (voucher med ét formål) Hvis din shop kun sælger til Danmark og ikke har produkter med specielle momssatser, så skal du beregne moms af gavekort køb. Læs mere om dette her
Gyldighedsperiode definerer hvor lang tid et gavekort skal være gyldigt før det bliver for gammelt og ikke længere skal kunne indløses i shoppen.
OBS: Vær opmærksom på at der er gældende love der definerer hvor lang tid et gavekort som minimum skal være gyldigt.
Tillad optankning på kundeprofil Vælger om et evt. restbeløb skal kunne tilskrives et kundenummer i shoppen.
Denne funktion er beskrevet nærmere her.
Pdf shopnavn Her vælges hvad shopnavn tekst der skal fremgå på det pdf dokument, der fungerer som kundens gavekort.
Pdf overskrift Her vælges hvad overskrift tekst der skal fremgå på det pdf dokument, der fungerer som kundens gavekort.
Pdf værdi Her vælges hvad værdi tekst der skal fremgå på det pdf dokument, der fungerer som kundens gavekort.
Pdf kode Her vælges hvad kode tekst der skal fremgå på det pdf dokument, der fungerer som kundens gavekort.
Pdf gyldig til Her vælges hvad “Pdf gyldig til” tekst der skal fremgå på det pdf dokument, der fungerer som kundens gavekort.
Gavekortskabeloner Shoppen har 8 forskellige prædefinerede designs til gavekort der kan vælges imellem.
Egen gavekortbaggrund Hvis man vil bruge sit eget billede som gavekortsdesign, så er dimensionerne på billedet 1836×1134 pixel med en 300 dpi opløsning. Andre størrelser vil blive tilpasset til kortet. Det anbefales at benytte .JPG eller .PNG som billedformat.
Hent eksempel på gavekort Når der er lavet indstillinger og valgt gavekort design, kan man trykke på “Hent eksempel på gavekort” for at se det foreløbige resultat.