Variabler for Bestil step 4

Der kan tilføjes forskellige variabler på Bestil step 4. Disse variabler kan med fordel benyttes, hvis der ønskes udførelse af eksterne funktioner, eksempelvis, hvis der ønskes en form for registrering hos statistik / affiliate programmer mv.

Den fulde liste over variabler der kan udskrives ved at indsætte teksten i bestil step 4 under Design –> Tekster/Knapper –> Bestil step 4 –> kodefelt er som følger:

Felt Beskrivelse
[[OrderID]] Udskriver ordre id, som det ordrenummer der også står i ordrebekræftelsen normalt.
[[SubTotalInclVAT]] Det totale beløb, inkl. moms, betalings- og forsendelsesgebyrer mv. Husk at valutabetegnelsen også angives.
[[SubTotalExclVAT]] Det totale beløb, inkl. betalings- og forsendelsesgebyrer mv. men uden moms udregning på disse. Husk at der her også efter beløbet udskrives valutabetegnelse.
[[SubTotalInclVATNoCur]] Det totale beløb, inkl. moms, betalings- og forsendelsesgebyrer mv. Her udelades valutabetegnelsen.
[[SubTotalExclVATNoCur]] Det totale beløb, inkl. betalings- og forsendelsesgebyrer mv. men uden moms udregning på disse.
[[ShopName]] Udskriver forretningens navn, altså det der er indtastet under -> opsætning -> firma -> Se evt. mere vedTryk her
[[CUSTOMERNAME]] Udskriver kundens navn, som vedkommende har tastet det i “navn” feltet i ordrens indtastning af kundedata.
[[CUSTOMERPHONE]] Udskriver kundens telefonnummer
[[CUSTOMEREMAIL]] Udskriver kundens mailadresse
[[DateToday]] Udskrives dags dato, hvor ordren er  gennemført.
[[ExpectedDeliveryDate]] Udskriver den dato ordren forventes leveret, baseret på det produkt i kurven med den længste leveringstid
[[SubTotalInclVATUS]] Hvis man vil have prisen i “amerikansk/US” format, hvor der benyttes “.” i stedet for “,” før decimaler kan man nu bruge følgende (feks vil det normale 125,50 nu udskrives som 125.50 i stedet). Denne inklusiv moms
[[SubTotalExclVATUS]] Hvis man vil have prisen i “amerikansk/US” format, hvor der benyttes “.” istedet for “,” før decimaler kan man nu bruge følgende (feks vil det normale 125,50 nu udskrives som 125.50 i stedet).  Denne eksklusiv moms.
[[SubTotalInclVATUSNoCur]] Det totale beløb, inklusive moms, i  US format, og uden valutaangivelse (feks vil det normale 125,50 nu udskrives som 125.50 i stedet).
[[SubTotalExclVATUSNoCur]] Det totale beløb, eksklusive moms, i US format, og uden valutaangivelse (feks vil det normale 125,50 nu udskrives som 125.50 i stedet).
[[ProductsInBasket]] Udskriver varenummer, varenavn og total pris i denne rækkefølge (varenummer;varenavn;total pris).
[[ShippingFeeInclVAT]] Udskriver forsendelsesgebyr inklusive moms
[[ShippingFeeExclVAT]] Udskriver forsendelsesgebyr eksklusive moms
[[AdWordsSubTotalInclVAT]] Denne variabel benyttes hvis man indsætter sporing til Googles AdWords. Variablen sørger for at udskrive beløbet i det for AdWords korrekte format, inklusiv moms. Beløbet skrives helt konkret om så der kun er en delimiter, hvilket betyder at feks. 1.000,50 bliver til 1000.50. Se evt mere om AdWords implementering i shoppen HER
[[AdWordsSubTotalExclVAT]] Denne variabel benyttes hvis man indsætter sporing til Googles AdWords. Variablen sørger for at udskrive beløbet i det for AdWords korrekte format, eksklusiv moms. Beløbet skrives helt konkret om så der kun er en delimiter, hvilket betyder at feks. 1.000,50 bliver til 1000.50. Se evt mere om AdWords implementering i shoppen HER
[[SubTotalExclShippingAndPaymentFeesInclVAT]] Variablen udskriver købsbeløbet i kurven inklusive moms, men uden betalings og forsendelsesgebyrer
[[SubTotalExclShippingAndPaymentFeesExclVAT]] Variablen udskriver købsbeløbet i kurven uden moms, samt uden betalings og forsendelsesgebyrer