Google Analytics

Google Analytics er fra start fuldt integreret i DanDomains webshop. Det eneste der kræves er at du indtaster dit Google Analytics konto-id i shoppen. Dette gøres under Opsætning -> Shop Indstillinger -> Fanebladet “Ordrer”, og så i afsnittet “Gennemførsel”. Her kan tastes ens Google Analytics Konto-id, hvorved analytics koden aktiveres på alle siderne i shoppen.

Eksempel på Google Analytics konto-id: UA-XXXXXXX-X (*)

795googleana01

Bemærk: Hvis du af forskellige årsager ikke ønsker at shoppen automatisk indsætter den korrekte analytics javascriptkode på alle siderne, men selv ønsker at indsætte koden, kan dette med fordel gøres i kodefeltet under Opsætning -> Site -> Rediger det ønskede site

(*) Konto-id’et kan findes ved at logge ind i Googles administration, og aflæse det derfra:

795googleana02