Bestil step 1 (kundeoprettelse/ -login)

Find det i shoppen her: Design –>  Ordrefelter

Når kunden trykker bestil i topmenuen eller på bestilknappen på vis kurv siden skal kunden taste sine oplysninger.
Hvis kunden har handlet i butikken før, kan der logges ind med mailadresse og password (krævet i Persondataloven, hvis denne funktion er aktiv).
Shopejer, vælger hvilke felter kunden skal have mulighed for at udfylde, og hvilke felter der er obligatoriske.
Desuden er det muligt at få vist felter, til angivelse af en alternativ leveringsadresse, samt op til 5 stk. reserverede felter, der kan bruges til ekstra information om kunden.

BEMÆRK: For at have en gyldig alternativ leveringsadresse, skal der være hak i alle fire felter som er markeret. Det vil altså sige Adresse, Postnr, By og Land.

Man skal på forhånd oprette de lande, kunden skal kunne vælge. Det land kunden vælger bestemmer moms samt, hvilke betalingsmetoder og forsendelsesmetoder der er tilgængelige.
Disse aktiveres under Opsætning  –> Leveringslande  –> (husk evt. valg af sprog)
En ordre indtastningsside kan se således ud:

kundeoplysninger-OPC

Når kunden har tastet sine informationer trykkes på Videre… for at gå til næste punkt.

Vis ordre step x af x (Bruges ikke på standard designet)

Grafikken der viser kunden, hvor langt vedkommende er kommet i ordreforløbet indsættes under Design –> Tekster/knapper –> Bestil step 1, under Foto:

image786