Variantgrupper

Variantgrupper skal oprettes til brug for både simple-, avancerede- og fritekstvarianter

Oprettelse af variantgrupper

1. Først oprettes variantgrupper under Produkter –> Variantgrupper.
  2. Rullemenu overskrift vist nedenfor, vises for kunderne (Variantgruppenavn bruges kun som intern reference).
    Tryk 530variantgrupper02 , hvorefter nedenstående vil fremgå.
  3. 530variantgrupper01
  4. Opret de enkelte varianter ved at trykke på 530variantgrupper05 ud for den aktuelle variantgruppe, hvorefter nedenstående skærmbillede vises. På denne side oprettes, slettes og ændres varianttekster.Tilføj varianter med 530variantgrupper04, og slet eksisterende varianter med 530variantgrupper06. For at finde de varer der benytter en given variant, feks. Størrelse / XL, kan man klikke på find_varianter, hvorefter varerne det gælder for vil vises nederst på siden.
  5. 530variantgrupper03

Eksempel på en fritekstvariantgruppe:

530variantgrupper07