Manuel oprettelse af ordre

I shoppen kan man oprette ordrer manuelt.
En manuel ordre oprettes ved at trykke Opret ordre, som det ses her:

manuel1

Derefter vises dette vindue, hvor man skal vælge en kunde:

manuel2

Her vises to ikoner

manuel3: Ved tryk på denne kan man søge i de eksisterende kunder i shoppen.
manuel4: Denne sender en videre i forløbet, efter der er valgt en kunde.
Hvis kunden ikke findes i forvejen, skal kunden oprettes manuelt.
Ved tryk på søgeknappen, vises dette skærmbillede.
Her er der søgt på test i de oprettede kunder.

manuel5

Her er valgt kundenummer 6, Reed Richards, tryk på knappen videre, for at fortsætte. manuel4 (1)

manuel6

I næste skærmbillede bekræftes kundenummeret.

Her kan også indtastes en alternativ leveringsadresse, hvis dette ønskes.
Samtidigt vælges den ønskede forsendelsesmetode, betalingsmetode mv.

Bemærk at det her anbefales at man ikke vælger betaling med kort, kunden vil nemlig ikke kunne betale ordren på normal vis, der skal helst være oprettet en eller anden form for efterkravsbetaling eller lign.

Kunden kommer ikke frem til betalingssiden, når ordren ikke laves gennem shoppen.
Du kan dog lave et betalingsvindue som kunden kan benytte, som beskrevet i Dokumentation til at lave et betalingsvindue.

manuel7

Efter der er lavet de ønskede ændringer, trykkes der Gem øverst på siden, så er ordren oprettet.
Når ordren er gemt, vises den tomme ordre.

manuel8

Tryk derefter på  manuel9 , så der kan tilføjes varer til ordren:

manuel10

Ved tryk på knappen “Produktgruppermanuel11“, kan man vælge mellem de oprettede varer i shoppen.
Her er nu blevet valgt en vare.

manuel12

Tryk Gem for at komme tilbage til ordren.
Så er der oprettet en manuel ordre via shoppen, og man kan så tilføje flere varer til ordren eller ændre andre detaljer.
Ordren administreres i øvrigt som normalt, dvs. at man kan ændre ordrestadie mv. på ordren.

manuel14

Der er mulighed for at redigere i ordrens totale pris, ved at ændre selve produktets pris, når man tilføjer en varelinje,
men der kan også rediges i priser for “betalingsgebyr, forsendelsesgebyr & rabat”.
Dette gør du ved at trykke på selve navnet, nedenunder markeret med pile.

manuel15Nedenunder er der blevet trykket på rabat, og vi har mulighed for at fratrække en rabat fra totalprisen før moms.
Efter at det ønskede beløb er blevet indtastet, trykkes på gem knappen manuel13 (1)

manuel16

Herefter vil shoppen have indført beløbet, som kan ses have en effekt på total beløbet.
Dette kan gøres på samme måde for forsendelsesgebyr og betalingsgebyr.

manuel17