Redigering af produkt

1. Rediger produkt
  2. Kopiering af data fra variantmaster til tilknyttede varianter

Rediger produkt

rediger-produkt

For at redigere et produkt navigeres frem til den produktgruppe varen er i. Tryk derefter på varen. Varekortet åbnes nu.

Kopiering af data fra variantmaster til tilknyttede varianter

Ved redigering af en variantmaster, kan man kopiere ændringerne til tilknyttede varianter, når først ændringerne man har lavet ER gemt.
Kopieringen af masterdata til varianter udføres via ikonet Overfør produktdata til varianter i toppen af skærmen:

overfoer-produktdata-til-varianter-placering

Ved klik på Overfør produktdata til varianter åbnes et vindue med de valgmuligheder. Valgmulighederne ændres, efter hvilket faneblad man står på.

Ikonet findes på fanebladene Generelt, Produktgrupper, Priser, Beskrivelse, Producenter, Relaterede, Medier og Produktsegmenter.
De valg man laver huskes til næste gang funktionen benyttes.

Her vises valgmulighederne for at kopiere data fra fanebladet Generelt:

overfoer-produktdata-til-varianter-datavalg

For at bekræfte kopiering, klikkes OK.
Ønskes det at annullere, tryk på krydset i øverste højre hjørne.