Ordrer

Fanebladet ordrer indeholder primært indstillinger til hvordan checkout siden i shoppen skal fungere.
Eksempelvis hvilken rækkefølge betalingsmetoder og forsendelsesmetoder vises.
Om man skal købe for et bestemt beløb(minimumsbeløb), for at få lov at gennemføre en ordre, og hvilken mailadresse der skal sendes shopejers kopi af ordrebekræftelsen til.

En anden vigtig ting er at få shoppen integreret med Google Analytics, hvilket også sker på denne side.

Benyt menuen i det fremhævede felt til at vælge underside